COVER SUN
COVER SUN
Str. Valsanesti, nr. 27, jud. Bucuresti

Prezentarea furnizorului

Solutii inovatoare, sigure, rentabile si durabile

 

Pentru 80% din produsele noastre, materia prima folosita pentru producerea si asamblarea rulourilor, copertinelor si pergolelor solare, este asigurata de grupul de firme spaniole LLAZA WORLD & RECASENS.


De ce sa lucrati cu noi?

Pentru calitatea produselor si serviciilor noastre, oferim trei garantii* unice in Romania:

 “No Matter What - Guaranty” sau “Garantia CASCO”

 

Pentru o data in primul an, in cazul unui incident neplacut indiferent ce s-a intamplat, inlocuim sau schimbam produsul avariat fara nici un cost,  100% GRATUIT.

 “911 Guaranty“  sau “Garantia Seriozitatii”

 

Puteti cere 25% din valoarea produsului daca nu a fost livrat sau instalat la timp din vina noastra.

“100% Satisfaction Guaranty” sau “Garantia COVER SUN”

 

Daca produsul achizitionat nu indeplineste cerintele pentru care l-ati comandat, aveti 24 de ore la dispozitie sa-l refuzati si primiti banii inapoi fara alte explicatii.

*Aceste garantii fac obiectul unor contracte separate si sunt conditionate de plata 100% in avans a produselor. 

3 game de produse înscrise

  Copertine LLAZA

  Copertinele sunt sunt sisteme care ofera oportunitatea de a imbina frumusetea si eleganta cu confortul in scopul de a tine soarele si ploaia la... citeste mai departe
  8 documentatii LLAZA
  Copertine Copertinele sunt sunt sisteme care ofera oportunitatea de a imbina frumusetea si eleganta cu confortul in scopul de a tine soarele si ploaia la distanta. Ideale pentru umbrirea ferestrelor de dimensiuni medii.

  Pergole solare LLAZA

  Se spune ca pergolele au ajuns la noi aduse de romani. Inca din antichitate se obisnuia sa se utilizeze aceste tipuri de umbrare, in special cu plante... citeste mai departe
  34 imagini  |  5 documentatii LLAZA
  Pergole solare Se spune ca pergolele au ajuns la noi aduse de romani. Inca din antichitate se obisnuia sa se utilizeze aceste tipuri de umbrare, in special cu plante, pentru ca devin un loc de sedere umbros, ferit de vant si de privirile indiscrete.

  Screen-uri si rulouri solare LLAZA

  Rulourile Llaza sunt cele mai eficiente si placute solutii de a controla nivelul luminii si al temperaturii aerului din mediul ambiant. citeste mai departe
  5 documentatii LLAZA
  Screen-uri si rulouri solare Rulourile Llaza sunt cele mai eficiente si placute solutii de a controla nivelul luminii si al temperaturii aerului din mediul ambiant.