CORKLINE

CORKLINE

B-dul. Ghencea nr. 126-132, in incinta Home & Design Mall, Stand Nr. 30, Bucuresti, sector 6


Relatii clienti:

CORKLINE

Corkline = calitate si eficienta
Am aparut pe piata din Romania in anul 2009, ca urmare a necesitatii de a aduce cultura produselor naturale si sustenabile.  

Pluta - un miracol al naturii
Cu o traditie mileniala, pluta provine din scoarța stejarului de pluta. Aceasta este inlaturata de pe tulpina manual, fara a dauna copacului. In fiecare an o noua scoarta acopera tulpina, facand din pluta o resursa regenerabila si sustenabila. Pluta este ideala datorita cresterii continue a cererii de conservare a resurselor naturale.

Pluta are calitati unice si incomparabile, pe care nu a reusit nici un om de stiinta sa le copieze sau sa le sporeasca. Este formata din 40 milioane de celule per cm3, asemanatoare unei “structuri de fagure”, care protejeaza copacul de diferentele acute de temperatură. Fiecare celula functioneaza ca un izolator termic natural în miniatura asigurand in acelasi timp izolare fonica si proprietati de absorbtie a socurilor.

Calitatile naturale exclusive ale plutei o fac ideala in productia de parchet, izolatii termice si fonice, placi decorative pentru pereti, deoarece izoleaza fonic, asigura o temperatura optima a pardoselei si a peretilor pe toată durata anului si este confortabila la atingere.

Experienta si calitatea ne recomanda
Corkline este formata dintr-o echipa tanara de specialisti, angajati intr-un continuu studiu de observare a cerintelor si noutatilor pietei. Preocuparea care sta la baza activitatii noastre este de a identifica cele mai bune solutii pentru fiecare proiect in mod individual, atat rezidential, comercial cat si industrial.

De la infiintare, Corkline a fost o societate dinamica, in continua dezvoltare, care nu a incetat sa progreseze. Prin procesul continuu de cercetare-dezvoltare am reusit sa aducem materiale si tehnici complete de:
- parchet si pardoseli din pluta pentru traffic domestic si comercial
- placi decorative din pluta pentru pereti
- izolatii termice si fonice pentru pereti
- izolatii termice si fonice pentru pardoseli
- izolatii, termice, fonice si anti-vibratii pentru aplicatii comerciale, industriale, constructii de drumuri, poduri si cai ferate

7 game de produse înscrise