CORKLINE
CORKLINE
B-dul. Ghencea, nr. 126-132, in incinta Home & Design Mall, Stand Nr. 30, Bucuresti, sector 6

Prezentarea furnizorului

Corkline = calitate si eficienta
Am aparut pe piata din Romania in anul 2009, ca urmare a necesitatii de a aduce cultura produselor naturale si sustenabile.  

Pluta - un miracol al naturii
Cu o traditie mileniala, pluta provine din scoarța stejarului de plută. Aceasta este înlăturată de pe tulpină manual, fără a dăuna copacului. În fiecare an o nouă scoarță acoperă tulpina, facând din plută o resursă regenerabilă și sustenabilă. Pluta este ideală datorită creșterii continue a cererii de conservare a resurselor naturale.

Pluta are calități unice și incomparabile, pe care nu a reușit nici un om de știință să le copieze sau să le sporească. Este formată din 40 milioane de celule per cm3, asemănătoare unei “structuri de fagure”, care protejează copacul de diferențele acute de temperatură. Fiecare celulă funcționează ca un izolator termic natural în miniatură asigurând în același timp  izolare fonică și proprietăți de absorbție a șocurilor.

Calitățile naturale exclusive ale plutei o fac ideală în producția de parchet, izolatii termice si fonice, placi decorative pentru pereti, deoarece izolează fonic, asigură o temperatură optimă a pardoselei si a peretilor pe toată durata anului și este confortabilă la atingere.

 
Experienta si calitatea ne recomanda
Corkline este formata dintr-o echipa tanara de specialisti, angajati intr-un continuu studiu de observare a cerintelor si noutatilor pietei. Preocuparea care sta la baza activitatii noastre este de a identifica cele mai bune solutii pentru fiecare proiect in mod individual, atat rezidential, comercial cat si industrial.

De la infiintare, Corkline a fost o societate dinamica, in continua dezvoltare, care nu a incetat sa progreseze. Prin procesul continuu de cercetare-dezvoltare am reusit sa aducem materiale si tehnici complete de:
- parchet si pardoseli din pluta pentru traffic domestic si comercial
- placi decorative din pluta pentru pereti
- izolatii termice si fonice pentru pereti
- izolatii termice si fonice pentru pardoseli
- izolatii, termice, fonice si anti-vibratii pentru aplicatii comerciale, industriale, constructii de drumuri, poduri si cai ferate

7 game de produse înscrise