CIPEC PROD. COM. SERV. SRL

CIPEC PROD. COM. SERV. SRL

SC CIPEC SRL, avand o experienta de aproape 15 ani in domeniul sistemelor electrice de incalzire si degivrare, importa, distribuie si executa:

- Sisteme de incalzire electrica in pardoseala, cu cabluri incalzitoare, pentru spatii interioare: dormitoare, bai, camere copii, livinguri, sali de masa, holuri, saune, piscine, crese, gradinite, sali de sport, vestiare, birouri, sali de asteptare, cabinete medicale etc.

- Sisteme de incalzire electrica in pardoseala, cu folie carbonica de incalzire, pentru montaj direct sub parchet.

- Sisteme de incalzire radianta in infrarosu, cu panouri radiante infrarosu sau folie carbonica.

- Sisteme de degivrare pentru jgheaburi, burlane, acoperisuri, dolii, acoperisuri circulabile, terase, alei pietonale, trepte, alei auto, rampe garaj, parcari, conducte, hidranti, cismele.

- Cabluri de incalzire autoreglabile, pentru degivrare de jgheaburi, burlane, conducte.

- Cabluri de incalzire pentru mentinere de temperaturi constante in interiorul conductelor sau a diverselor recipiente.

- Covorase din cauciuc pentru dezghetare-degivrare de alei pietonale, trepte.

- Covorase incalzite pentru catei, pisici (montaj in interior sau exterior).

 

Experienta acumulata in decursul anilor ne permite sa realizam o gama larga de lucrari in domeniul incalzirilor si a degivrarilor electrice, cu rezultate foarte bune. Va putem oferi sfaturi, produse, solutii pentru aproape toata gama de aplicatii a acestor sisteme.

 

Tinem cont de dorintele si nevoile beneficiarului, putand personaliza fiecare lucrare. Putem executa, la cerere, la dimensiunile solicitate de catre beneficiar, plase de degivrare, covorase de degivrare, din cauciuc, pentru alei si trepte, plase de degivrare in aluminiu pentru degivrarea balcoanelor neacoperite, covorase incalzitoare pentru catei (pentru montaj exterior in custi neincalzite) etc.

 

Putem asigura montajul tuturor acestor sisteme de dezghetare-degivrare sau incalzire, sau putem veni in intampinarea beneficiarilor care doresc sa-si monteze singuri astfel de sisteme. Societatea noastra ofera tot sprijinul tehnic si informational pentru ca beneficiarul sa-si poata monta singur sistemul de dezghetare-degivrare sau de incalzire.

12 game de produse înscrise