Contact

Sediul principal: Bucuresti/București Sector 3  |  Statutul comercial: Importator, Distribuitor, Antreprenor

SC CIPEC SRL, avand o experienta de aproape 15 ani in domeniul sistemelor electrice de incalzire si degivrare, importa, distribuie si executa:

- Sisteme de incalzire electrica in pardoseala, cu cabluri incalzitoare, pentru spatii interioare: dormitoare, bai, camere copii, livinguri, sali de masa, holuri, saune, piscine, crese, gradinite, sali de sport, vestiare, birouri, sali de asteptare, cabinete medicale etc.

- Sisteme de incalzire electrica in pardoseala, cu folie carbonica de incalzire, pentru montaj direct sub parchet.

- Sisteme de incalzire radianta in infrarosu, cu panouri radiante infrarosu sau folie carbonica.

- Sisteme de degivrare pentru jgheaburi, burlane, acoperisuri, dolii, acoperisuri circulabile, terase, alei pietonale, trepte, alei auto, rampe garaj, parcari, conducte, hidranti, cismele.

- Cabluri de incalzire autoreglabile, pentru degivrare de jgheaburi, burlane, conducte.

- Cabluri de incalzire pentru mentinere de temperaturi constante in interiorul conductelor sau a diverselor recipiente.

- Covorase din cauciuc pentru dezghetare-degivrare de alei pietonale, trepte.

- Covorase incalzite pentru catei, pisici (montaj in interior sau exterior).

 

Experienta acumulata in decursul anilor ne permite sa realizam o gama larga de lucrari in domeniul incalzirilor si a degivrarilor electrice, cu rezultate foarte bune. Va putem oferi sfaturi, produse, solutii pentru aproape toata gama de aplicatii a acestor sisteme.

 

Tinem cont de dorintele si nevoile beneficiarului, putand personaliza fiecare lucrare. Putem executa, la cerere, la dimensiunile solicitate de catre beneficiar, plase de degivrare, covorase de degivrare, din cauciuc, pentru alei si trepte, plase de degivrare in aluminiu pentru degivrarea balcoanelor neacoperite, covorase incalzitoare pentru catei (pentru montaj exterior in custi neincalzite) etc.

 

Putem asigura montajul tuturor acestor sisteme de dezghetare-degivrare sau incalzire, sau putem veni in intampinarea beneficiarilor care doresc sa-si monteze singuri astfel de sisteme. Societatea noastra ofera tot sprijinul tehnic si informational pentru ca beneficiarul sa-si poata monta singur sistemul de dezghetare-degivrare sau de incalzire.

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Osiac Gheorghe - 16 Mar 2014, 00:08 (post nou)
Raspuns solutie
Vreau sa instalez incalzire sub parchet cu ECOFILM (folie carbonica) intr-un living de 80 mc pe o supr. de10x2,5 mp.Cred ca 20 mp de ECOFILM cu 150 w /mp ajung adica 3000 w . Nu stiu daca este suficient Casa este la Busteni (ph) Va rog cit ma costa un mp.sau 20 mp . Va multumesc
Raspunde
Cipec Srl - 17 Mar 2014, 09:51 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua ! Sistemul de incalzire cu film de incalzire (folie carbonica) poate fi utilizat ca unic sistem de incalzire sau ca o suplimentare de confort a unui sistem de incalzire existent. In principiu, pt o functionare ca unic sistem de incalzire suprafata acoperita este de cca 80-90% din suprafata totala. Ideea este ca , daca nu se acopera toata suprafata incaperii, in cazul unei reamenajari a mobilei din incaperea respectiva vor apare zone reci, neincalzite. La un calcul rapid, suprafata acoperita (20mp) ar asigura necesarul de caldura pentru intreaga incapere. Pentru comanda sistemului de incalzire, va recomandam utilizarea cronotermostatului digital tip THERM 350 (digital, programabil, senzor temperatura ambient + senzor temperatura pardoseala, functie fuzzy logic....). Pt o dimensionare corecta, avem nevoie de urmatoarele detalii suplimentare : - planul de arhitectura din care sa reiasa suprafata totala a incaperii si suprafetele vitrate - gradul de izolatie temica (exterior sau interior) - grosimea peretilor si natura materialului din care sunt executati - functionare ca unic sistem de incalzire sau ca o suplimentare de confort Va rugam sa ne contactati la : - office@cipec.ro / cipec_ro@yahoo.com - 0213455546 / 0723508498 - Logheaza-te sa vezi acest link / Logheaza-te sa vezi acest link sau sa ne transmiteti un nr de telefon / adresa de email pentru a stabili detaliile necesare realizarii unei oferte concrete. Cu stima, Alexandru Cios
Raspunde
andreeachitu - 02 Apr 2014, 11:48 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua! M-am confruntat si eu cu o problema asemanatoare, eu una am gasit raspunsurile la toate intrebarile prin amabilitatea echipei de la Rehau. Daca doriti o parere avizata puteti lua legatura cu ei simplu - completati un scurt formular si va vor contacta ei, la mine a durat 2 zile. Gasiti formularul aici Logheaza-te sa vezi acest link Numai bine!
Raspunde
Solutii De Incalzire Profesionale - 07 Apr 2014, 03:35 (post nou)
Raspuns solutie
Ideaa era in cazul D-lui Osiac cand tragi linie la sfarsitul iernii chiar si cu termostat ajunge f mut .Functionand minim 10 ore/zi x30 de zile x 3 kw foarte mult pentru 20 mp
Raspunde