Cassabella Decor

Cassabella Decor

Bulevardul Independentei nr. 21C, Baia Mare, jud. Maramures


Relatii clienti:

Cassabella Decor

AI O CASĂ.
DAR VREI SĂ O FACI SĂ FIE ACASĂ.

 

Mai modernă. Mai minimalistă. Poate ușor accesorizată cu elemente de lux. În stil retro sau romantic. Elegantă, în sensul clasic sau nonconformistă.
Ideală pentru un stil de viață burlăcesc, cu treceri în fugă pe acasă. Sau, dimpotrivă, o casă proiectată pentru o familie mare, frumoasă și gălăgioasă. Mai simplă sau mai bogată în elemente deco. Îmbrăcată în alb și lemn, în nuanțe neutre sau plină de culoare.
Partea frumoasă e că atunci când o casă e acasă, ea nu are cum să semene cu vreo alta. Pentru că este plină de personalitatea și atitudinea ta. Le preia automat. Așa se explică de ce casele își mai schimbă zidăria, profilul, vopseaua, oglinda sau canapeaua. Pentru că oamenii care stau în ele se schimbă și ei.

 

Consultanta la santier
Echipa Cassabella Decor oferta serviciul suplimentar de consultanta, la fata locului.
Acest tip de serviciu a aparut in urma solicitarilor formulate de catre clientii care si-au dorit o indrumare tehnica si de design, din partea noastra si la fata locului.

 

Util pentru arhitecti si designeri de interior
Invitam arhitectii si designerii sa ne contacteze pentru a dezvolta parteneriate de durata, ce pot aduce beneficii clientilor.
Ne poti vizita la  showroom-ul nostru impreuna cu clientii pentru a vedea puse in opera mare parte din produsele comercializate si a beneficia de expertiza consultantior Cassabella Decor. Aici poti selecta cele mai potrivite materiale si produse specifice proiectului desfasurat.

1 gamă de produse înscrisă