BRICKED - SAVED BRICKS OF TRANSILVANIA

BRICKED - SAVED BRICKS OF TRANSILVANIA

Str. Corneliu Coposu nr. 9, Cluj-Napoca, jud. Cluj


Relatii clienti:

BRICKED - SAVED BRICKS OF TRANSILVANIA

DESIGN SOLUTIONS STUDIO

Atelierul BRICKED a luat ființă în anul 2019 din dorința de a oferi pieței din România un produs original românesc, cu încărcătură istorică și personalitate unică.

 

În demararea proiectului nostru am fost motivați și încurajați de tot mai mulți oameni (arhitecți, designeri, proiectanți etc) cu o gândire nouă vis-a-vis de utilizarea materialelor de construcții recuperate din demolarea clădirilor istorice.

 

Misiunea echipei BRICKED este să recuperăm cea mai frumoasă cărămidă veche și să o readucem la viață, oferindu-i o a doua șansă. În urma recuperării și restaurării, produsul rezultat este o cărămidă aparentă de tip ”klinker” gata pregătită pentru a fi aplicată pe fațade sau pereți interiori.

Dorim să promovăm sisteme și produse sustenabile, astfel încât impactul asupra mediului, asupra celor care îl produc, îl vând și îl cumpără să fie cât mai redus. De aceea o economie ”circulară” la baza căreia să stea respectul pentru produsele naturale, pentru procesele artizanale și pentru resursele existente reprezintă dezideratul nostru.

 

Dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la efectul negativ pe care îl au produsele care necesită constant o exploatare excesivă a resurselor naturale și umane. De aceea sloganul nostru este ”Recuperăm, restaurăm și reutilizăm”. Acesta reprezintă fundamentul gândirii și acțiunilor noastre cu privire la resursele naturale și umane disponibile.

 

Compania DESIGN SOLUTIONS STUDIO srl, este o întreprindere socială în care jumătate din angajați provin din medii vulnerabile, dar cu o vastă experiență în domeniul recuperării cărămizilor din demolări.

 

Prin achiziționarea produselor BRICKED se încurajează o gândire sustenabilă și responsabilă pentru viitorul copiilor noștri. 

 

Brandul BRICKED este o marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și este un produs 100% românesc.

1 gamă de produse înscrisă