BioDry Romania

BioDry Romania

SOLUTIA DEFINITIVA IMPOTRIVA UMIDITATII PRIN ASCENSIUNE CAPILARA

BioDry Romania

Str. Predeal nr. 1, Targu-Mureș, jud. Mures


Relatii clienti:

BioDry Romania

Wall&WallSagl este societatea producatoare si distribuitoare, la nivel mondial, a dispozitivului inovativ si total bio-compatibil BioDry, care elimina definitiv umiditatea prin ascensiune capilara.

Misiunea noastra este aceea de a face cunoscuta o tehnologie inovativa care are ca scop primar ameliorarea calitatii vietii, un raport echilibrat intre mediu si activitatea omului, acordand un privilegiu eco-sustenibilitatii si bio-compatibilitatii, privind cu o sensibilitate reinnoită catre viitorul omului si al mediului sau.

 

Wall&WallSagl se infiinteaza in anul 2009 cu obiectivul de a furniza lumii constructiei o solutie definitiva, dar absolut ecologica si bio-compatibila, la problema umiditatii peretilor, nu doar din punct de vedere estetic si practic, dar mai presus de toate, din punct de vedere al sanatatii.

Multumita colaborarii cu un cercetator dedicat in sectorul bio-constructiilor, Dr. Franco Baga, cu experienta de zeci de ani in acest sector, Wall&Wall a creat BioDry, un dispozitiv cu dimensiuni mici, care, aplicat pe suprafete, permite inversarea fluxului molecular, eliminand definitiv problema umiditatii capilare de ascensiune.

Exploatand un principiu fizic, sistemul intrerupe interferentele create de miscarea apelor freatice, redand asftel peretelui propriul sau echilibru original.

Energia utilizata de dispozitiv este aceeasi energie cu care convietuiesc toate vietuitoarele.

Functia aparatului este aceea de a intrerupe incarcarea electrica a zidurilor, oprind astfel urcarea capilara a umiditatii, fara a crea daune biologice vreunei forme de viata: certificarea CE o garanteaza.

Dispozitivul este utilizat pentru a solutiona fenomenul umiditatii prin ascensiune capilara, cu scopul de a remedia cladiri existente, de a restaura, fara a recurge la utilizarea aditivilor chimici, unde electromagnetice, electricitate sau interventii de zidarie.

Documentații tehnice

    Certificat SWISS LABEL pentru BioDry
    Certificare produs
    1 p | IT
     1 - 4 din 4 documentatii
    1 gamă de servicii înscrisă