BINTEL

BINTEL

Str. Alecu Odobesu nr. 75, Ploiesti, jud. Prahova


Relatii clienti:

BINTEL

Societatea BINTEL srl este prezenta in Romania incepand din 2003 si dispune de personal specializat in realizarea proiectelor pentru scari si balustrade la cererea clientilor si prezentarea viitorului produs in imagini virtuale complexe. Proiectul porneste de la datele din proiectul de arhitectura al constructiei sau de la scara existenta sau locul acesteia, impreuna ideile si dorintele exprimate de beneficiar.

Executa in atelierele proprii lucrari specifice pentru realizarea scarilor si balustradelor (din otel carbon, otel inox, alama, sticla, lemn, materiale plastice) dar si pentru pereti trafor, copertine, pasarele sau alte obiecte pentru decor si/sau utilizari sanitare sau alimentare.

 


Dispune de tehnologie moderna si experienta pentru realizarea montajului produselor, cu sisteme de imbinare si ancoraj bine studiate si verificate in practica, pentru realizarea scopului, dar si a fi cat mai discrete pentru eleganta si fara o agresiune vizuala a produsul finit.

Echipa societatii BINTEL accepta orice provocare in domeniul scarilor si balustradelor, astfel a realizat o gama foarte diversa a produselor care se pot vedea in imagini reale pe adresa de internet www.bintel.com.ro .

3 game de produse înscrise