#Better

#Better

Str. Mantuleasa nr. 17, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

#Better

#better este o initiativa pozitiva si proactiva, care promoveaza calitatea, responsabilitatea, educatia si confortul prin responsabilizarea actorilor implicati in configurarea si amenajarea spatiului construit.

 

#better ajuta beneficiarii de constructii sa faca alegeri informate, sa aprecieze calitatea cu care o lucrare a fost executata sau doar sa constientizeze disfunctionalitati considerate normalitate pana in prezent.

 

#better inseamna o echipa formata din arhitecti si specialisti in domeniul constructiilor, ale caror propuneri respecta conditiile minim legale, dar se axeaza pe recomandari calitative, confortul neinsemnand nici minim-legal si nici “pretul cel mai mic”.

 

Cine - am inceput proiectul #better, ca un ghid de buna practica, in biroul nostru de arhitectura: arh. Florin Enache si arh. Madalina Zaharia, la chiar inceputul anului 2016, "sa avem un an #better", pe fondul experientelor profesionale tot mai discrepante intre cerere, experienta beneficiarului de a estima complexitatea oricarui demers legat de construxtii si nevoia reala pe termen lung

 

Ce - o colectie simpla de idei, pe intelesul beneficiarului de arhitectura care in 9 din 10 cazuri vine pregatit sa ia decizii pe termen scurt pentru investitii pe termen lung, in cele mai multe cazuri probabil o locuinta fiind cea mai mare investitie din viata.

 

Cum - in primul rand prin schite grafice simple si abordare pozitiva si proactiva dar si cu prezenta constanta in prezentari, evenimente, social media, media.

 

De ce - am inteles ca lucruri bune pe termen lung nu se pot face decat cu oameni convinsi de necesitatea lor. Azi, tot ce vedeti gresit, cu probleme, urat, nepotrivit ...construit - e platit de cineva mai mult sau mai putin constient de impactul pe termen lung ata asupra utilizatoruluo dar si asupra vecinilor, comunitatii, orasului.

 

Misiune - asadar, nu a ramas decat sa materializam ideile de mai bine pe care deja le repetam de multi ani dar si sa ne deschidem colaborarii cu toti cei care vor sa adauge putin sau oricat de mult acestui proiect, si sa le promovam cat mai activ.

 

Viziune - Locul sfinteste omul