BERG BANAT

BERG BANAT

Calea Sagului nr. 143, Timisoara, jud. Timis


Relatii clienti:

BERG BANAT

BERG BANAT,  companie româno-germană, lider național în domeniul Zincării Termice din România, are 230 de angajați, 3 instalații de zincare termică: una in Timișoara si două în Făgăraș, a patra instalație în curs de investiție la Câmpia Turzii .

 

Produsele zincate la BERG BANAT sunt utilizate in infrastructură (rutieră, căi ferate, energetică, comunicații ), construcții civile și industrialemobilier urbansubansamble din industria constructoare de mașini și instalații, agricultură și zootehnie.


Tehnologia modernă, personalul experimentat și calificat, capacitatea logistică, atitudinea competitivă și orientarea spre cerințele clienților sunt argumentele BERG BANAT in peisajul economic actual din România.

 

ZINCAREA TERMICĂ contribuie la sustenabilitatea confecțiilor și construcțiilor metalice din oțel. DE CE ESTE SUSTENABILĂ ZINCAREA TERMICĂ ?! Pur și simplu, zincarea termică protejează oțelul împotriva coroziunii, prelungind durta sa de viaţă și eliminând nevoia de înlocuire a oţelului, cu costuri pentru mediul înconjurător.

 

Etapele Zincării Termice: 

Degresare, Spălare, Decapare, Spălare, Fluxare, Uscare, Imersie în Zn topit, Răcire si finalizare a procesului de zincare.

 

Zincarea Termică, este un proces metalurgic prin care zincul protejează oțelul, iar prin alierea metalelor, se formează straturi intermediare de aliaj Fe-Zn astfel încât, să se formeze un strat protector aliat cu otelul, care oferă durabilitate foarte mare la coroziune.

 

Standardele care reglementează ZINCAREA TERMICA:

SR EN ISO   1461 -   Acoperiri termice de zinc pe elemente fabricate din fontă şi oțel.

SR EN ISO 10348 -   Oțelul pentru beton armat, zincat termic

SR EN ISO 10684 -   Elemente de asamblare. acoperiri prin galvanizare la cald

SR EN ISO 14713 -   Protecţie împotriva coroziunii fontei şi oțelului în construcţii.

 

 

1 gamă de produse înscrisă