BAVARIA SRL

BAVARIA SRL

Str. Dr. Obedenaru nr. 23 E, jud. București Sector 5


Relatii clienti:

BAVARIA SRL

CM Bavaria este o societate romaneasca pe actiuni, cu capital integral privar. Compania a fost infiintata in anul 2009 si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor.


Managementeul societatii urmareste in mod constant cerintele pietei si vizeaza satisfactia clientilor pentru fiecare proiect. Firma ofera solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare. Se asigura riguros de respectarea tuturor normelor de siguranta si calitate din domeniul constructiilor. Lucreaza in mod eficient cu arhitecti si urbanisti pentru proiecte de calitate si pentru protejarea mediului inconjurator.

 

Misiunea si viziunea companiei CM Bavaria au la baza promptitudinea, corectitudinea si seriozitatea in onorarea proiectelor. Firma se adapteaza nevoilor si posibilitatilor clientilor, respectand termenele si bugetele stabilite. Experienta in domeniu de peste 15 ani a echipei de lucru asigura ducerea la bun sfarsit a proiectelor complexe.

 

Angajatii companiei sunt caracterizati de o atitudine deschisa, cooperanta si onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti. Colaboram activ cu toti expertii implicati in proiect si cu clientii pentru rezolvarea eficienta si benefica pentru toate partile a tuturor problemelor aparute in timpul activitatii.

 

1 gamă de servicii înscrisă