BACHL

BACHL

Str. Ploiesti nr. 17-19A, et. 3, ap. 35, Cluj-Napoca, jud. Cluj


Relatii clienti:

BACHL

O companie de tradiție, produse inovative pentru piața românească de termoizolații.

 

Producția grupului de firme Bachl este concentrată în jurul materialelor termoizolante cum ar fi plăcile din poliuretan (PIR), polistiren expandat de înaltă densitate si polistiren extrudat, dar nu se limitează la acestea. Pe lângă termoizolații Karl Bachl GmbH & CO mai deține patru divizii: construcții civile, betoane, producție de folii din polietilenă pentru construcții si pentru ambalare, producție de ferestre si uși din PVC si aluminiu.

 

Compania Bachl (Karl Bachl GmbH & CO) își are originile in Germania, mai exact în orașul Röhrnbach, landul Bavaria, fiind înființată în anul 1926. După cel de-al Doilea Război Mondial, a existat o creștere constantă, astfel încât compania de familie a devenit un grup internațional cu peste 1.400 de angajați si 14 unități de producție. Bazându-se pe experiența obținută în Germania pe parcursul celor 80 de ani de activitate, direcția principală a extinderii în Europa de Est și Europa Centrală este izolația termică.

 

Sucursala din Romania, Bachl SRL, oferă clienților săi produse inovative pentru termoizolația clădirilor cum ar fi plăcile din poliuretan rigid (PIR) si Vacuboard, panouri de izolare termica create prin tehnologia de vacuumare, având un nucleu microporos cu structura amorfa de siliciu înglobată intr-un sistem etanș de protecție tip ALU multistrat, precum si termoizolațiile clasice EPS, XPS, vata bazaltica pentru acoperișuri.

5 game de produse înscrise