BACHL

BACHL

Str. Ploiesti nr. 17-19A, et. 3, ap. 35, Cluj-Napoca, jud. Cluj


Relatii clienti:

BACHL

O companie de traditie, produse inovative pentru piata romaneasca de termoizolatii.

 

Productia grupului de firme Bachl este concentrata in jurul materialelor termoizolante cum ar fi placile din poliuretan (PiR), polistiren expandat de inalta densitate si polistiren extrudat, dar nu se limiteaza la acestea. Pe langa termoizolatii Karl Bachl GmbH & CO mai detine patru divizii; constructii civile, betoane, productie de folii din polietilena pentru constructii si pentru ambalare, productie de ferestre si usi din PVC si aluminiu.

 

Compania Bachl (Karl Bachl GmbH & CO) isi are originile in Germania, mai exact in orasul Röhrnbach, landul Bavaria, fiind infiintata in anul 1926. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a existat o crestere constanta, astfel incat compania de familie a devenit un grup international cu peste 1.400 de angajati si 14 unitati de productie. Bazandu-se pe experienta obtinuta in Germania pe parcursul celor 80 de ani de activitate, directia principala a extinderii in Europa de Est si Europa Centrala este izolatia termica.

 

Sscursala din Romania, Bachl SRL, ofera clientilor sai produse inovative pentru termoizolatia cladirilor cum ar fi placile din poliuretan rigid (PIR) si Vacuboard, panouri de izolare termica create prin tehnologiade vacuumare, avand un nucleu microporos cu structura amorfa de siliciu inglobata intr-un sistem etans de protectie tip aLU multistrat, precum si termoizolatiile clasice EPS, XPS, vata bazaltica pentru acoperisuri.

5 game de produse înscrise