AVI PISCINE

AVI PISCINE

Str. Silozului nr. 31, Carcea, jud. Dolj


Relatii clienti:

AVI PISCINE

AVI SRL Craiova este specialistul si partenerul dumneavoastra in proiectarea, dezvoltarea si realizarea pieselor din rasini armate cu fibra de sticla. Firma AVI s-a nascut din entuziasmul pentru versatilitatea si potentialul aproape nelimitat al compozitelor.

Un plus de siguranta in realizarea unor produse calitative il constituie acreditarea ISO 9001:2008 si 14001:2004 a firmei de catre organismul de certificare DQS. Aceste acreditari garanteaza urmarirea unui standard strict al calitatii pornind de la conceperea proiectului, continuand cu intregul proces de fabricatie si sfarsind cu livrarea conforma a produsului catre client.


Avand o experienta de mai mult de 15 ani in domeniul materialelor compozite, AVI si-a creat o reputatie solida bazata pe reactivitatea la solicitarile clientului, oferirea unor solutii tehnice de design avansate si economice, punerea in practica a ideilor clientului si productia de calitate in serie, tinand cont in acelasi timp de constrangerile termenelor de livrare. Canalizarea intregii energii spre imbunatatirea continua a calitatii produselor si proceselor de fabricatie a avut drept consecinta fireasca dezvoltarea gamei de produse si largirea capacitatilor de productie, ajungand in prezent la doua hale ce insumeaza 4.800 m2 pe o suprafata de 20.000 m2.

Documentații tehnice

    Structura unei piscine SKYMIRROR
    Catalog, brosura
    4 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii
    1 gamă de produse înscrisă