AUTOMATIC FLOW

AUTOMATIC FLOW

Str. Doamna Ghica nr. 5, bl. 3, sc. A, ap. 39, Luni- Vineri / 9:00 AM - 6:00 PM, jud. București Sector 2


Relatii clienti:

AUTOMATIC FLOW

Salut! Sunt Adrian Sarbescu fondatorul blogului adriansarbescu.ro si creatorul brandului Automatic Flow. Sunt inginer de profesie, absolvent de Politehnica (ingineria materialelor) si de mai bine de 13 ani lucrez in domeniul contructiilor, al instalatiilor si echipamentelor adiacente.

 

Am o experienta foarte bogata in doua domenii si anume protectiile la foc si HVAC, fiind mult mai pasionat de HVAC (in traducere incalzire, ventilatie si aer conditionat). Am lucrat foarte mult in zona de proiecte industriale unde tehnologiile noi si inovatoare sunt mult mai accesibile si mai usor de implementat de cat cele pentru consumatorul obisnuit. Asa ca am stat mult pe langa furnizori cu experienta unor zeci de ani in spate de unde am acumulat foarte multe informatii si am descoperit solutii foarte interesante.

 

Asa am dezvoltat conceptul “ De la industrial la rezidential”, adica ideea de a aduce profesionalismul si sistemele high tech si in zona rezidentiala.

Ideea cu blogul am inceput-o acum doi ani cand am constatat ca pe nisa asta nu era nimic serios sau ceva scris de cineva care este in domeniu si ar putea sa scrie ceva avizat.

Inginerii de obicei nu prea scriu si nici nu se expun publicului larg, asa ca am ramas doar eu. Deci floare la ureche sa fac un blog tehnic.

 

Pentru ca pot sa ofer materiale si echipamente la un pret corect am ales sa transform blog-ul intr-un magazin virtual de unde se pot cumpara echipamente si sisteme complete. Si asa a aparut brandut Automatic Flow, societatea care opereaza magazinul virtual.