Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania

Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania

Splaiul Independentei nr. 313, Universitatea POLITEHNICA Bucuresti, FIMM, sala CG 106, Bucuresti, sector 6


Relatii clienti:

Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania

Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania a fost infiintata in 2004 din dorinta expertilor din domeniului auditului energetic de a participa activ la definirea, promovarea si sustinerea programelor de eficienta energetica si de protectie a mediului, in corelare cu principiile dezvoltarii durabile.

 

Asociatia activeaza in domeniul eficientei energetice si al efectelor asupra mediului din cadrul sectorului cladirilor (constructii si instalatiile aferente acestora). Scopul activitatilor desfasurate urmareste definirea, promovarea si sustinerea unor politici/programe energetice si de protective a mediului, corelate dezvoltarii economice durabile, prin:

• Asigurarea cadrului necesar accesului la informatiile profesionale si furnizarii cunostintelor de specialitate, la nivel national si international, pentru orientarea si sustinerea activitatilor factorilor decizionali si ale specialistilor ce lucreaza in aceste domenii sau desfasoara activitati complementare acestora, prin activitati specifice.

• Asigurarea unui cadru profesional pentru dezbaterea cailor si modalitatilor de implementare a normativelor nationale si internationale privind certificarea energetica si cresterea eficientei energetice, precum si promovarea utilizarii surselor regenerabile pentru alimentarea cu energie din sectorul cladirilor.

• Promovarea dezvoltarii pietei de servicii in auditarea energetica a cladirilor.

• Promovarea si sustinerea realizarilor tehnice si stiintifice in domeniile auditarii energetice si rationalizarii consumurilor de energie din sectorul cladirilor.

• Sustinerea dezvoltarii profesionale si a cooperarii la nivel national si international pentru membrii Asociatiei.

• Sustinerea afirmarii rolului si importantei auditorului energetic pentru cladiri in cadrul societatii.

• Constituirea unui forum independent si democratic, bazat pe schimburi de opinii si experiente desfasurate in cadrul dialogului profesional si echidistant.

• Dezvoltarea mediului de afaceri si parteneriatelor in sectorul cladirilor din Romania.