Contact

Sediu principal: Bucuresti/București Sector 2  |  Statutul comercial: Proiectant

Ideea de la care pornim este ca spatiul trebuie sa potenteze activitatea umana si nu sa o constranga. Aspectul, confortul si functionalitatea trebuie avute in vedere de la bun inceput in efortul arhitectural si nu sa se prezinte ulterior ca o continua munca de optimizare sau eficientizare.

Direct spus, noi urmarim ca spatiul sa lucreze pt dumneavoastra si nu invers. Modul in care obtinem acest efect poate fi analizat prin felul in care integram dimensiunea estetica cu functionalitatea.

 

Consideram ca frumosul trebuie sa radieze in primul rand prin intreaga constructie si nu prin elemente decorative aglomerate inutil. Astfel, adoptand un stil mai degraba minimalist, obtinem claritate si simplitate fara a renunta la impactul estetic. Tocmai prin faptul ca frumosul nu poate fi localizat doar prin elemente separate ci se constituie prin participarea integrata a lor (orientare, proportii, ritm, materiale folosite, lumina - umbra, culoare) el devine rafinat, elegant. In acest context, functionalitatea isi gaseste locul firesc fara a face compromisuri intre utilitate si aspect.

 

Credem cu tarie in celebrul citat al arhitectului L. Mies van der Rohe "less is more". Dat fiind ca demersul nostru arhitectural urmareste obtinerea unei continuitati intre planul functional si cel estetic inca de la inceputul unui proiect, ne permite o flexibilitate creativa considerabila. Astfel, ne putem adapta cu usurinta la proiecte cu un grad ridicat de exigenta din partea beneficiarului, iar in acelasi timp, abordam cu lejeritate proiecte ce au nevoie de solutii radicale sau experimentale.

O alta consecinta importanta a acestei abordari, este ca permite realizarea de efecte spectaculoase fara a fi necesar un buget mare.

 

"Formele simple nu sunt intotdeauna cele mai bune, dar cele mai bune sunt intotdeauna simple." arh.Heinrich Tessenow 1876-1950

Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!