ANGEDO IMPEX

ANGEDO IMPEX

Str. Ion Ionescu de la Brad nr. 12, Bacau, jud. Bacau


Relatii clienti:

ANGEDO IMPEX

Cu peste 16  ani  de experienta in domeniul vanzarii si montajului semineelor si a cosurilor de fum, societatea ANGEDO IMPEX s-a remarcat in zona de est a Romaniei si nu numai, ca  o firma emblematica, o prezenta de varf in domeniu.

 

Scopul nostru este ca prin combinarea de produse de inalta calitate, impreuna cu servicii excelente, de la o companie dedicata clientilor sai, sa puteti achizitiona un produs cu incredere reala. Flacarile din semineu vor adauga valoare si frumusete casei dumneavoastra, creand o caracteristica cu adevarat speciala, care este unica pentru tine si stilul tau de viata.

 

Centrul de Seminee Bacau, partenerul tau de incredere:


1. Peste 16 ani de experienta in seminee

2. Management & echipe calificate

3. Gama larga de seminee

4. Furnizori de top

5. Garantie si post garantie

6. Competitivitate ridicata

7. Lucrari personalizate

8. Livrare rapida

9.  Buni comunicatori

 

Imaginati-va ... 
.... stralucirea reconfortanta a unei flacari palpaitoare ... 
Noi va aducem acel sentiment de caldura, confort si eleganta fara varsta in casa ta de astazi. Fii inspirat si motivat in timp ce navighezi prin gama noastra de seminee si sobe, traditionale sau contemporane, cu combustibil solid, gazos, bioetanol si electrice, finisate cu piatra, marmura sau lemn. Oricare ar fi nevoia de fantezie, te vom ajuta sa alegi combinatia care este potrivita pentru tine, stilul tau de viata si bugetul tau. Ia acasa alegerea ta de pe ecran, sau cheama-ne pentru o instalare profesionala - alegerea este a ta. Modelele noastre variaza de la linii simple, curate, elegante la ultimul cuvant in clasic, complet cu detalii ornamentale. Modele pot arata complet diferit atunci cand sunt realizate din materiale alternative. Unele dintre modele pot fi personalizate pentru tine - semieul fiind „ inima de acasa”. Acest lucru poate fi foarte util atunci cand aveti nevoie sa incadrati semineul in designul prezent sau viitor al casei.

3 game de produse înscrise