ALMA PARCHET NATURAL

ALMA PARCHET NATURAL

Str. Fantanica nr. 14, Bucuresti, jud. Bucuresti


Relatii clienti:

Despre ALMA PARCHET NATURAL

Alma Pachet Natural

- Dedicati pardoselilor din lemn -

 

Firma Alma Parchet Natural s-a nascut din pasiunea fondatoarei Georgiana Enache pentru lemn si  datorita experientei sale in domeniul pardoselilor.  In magazinul specializat din Bucuresti, Alma Parchet Natural (SuperParchet.Ro) comercializeaza parchet din lemn masiv, parchet stratificat, decking (pardoseala de exterior) din lemn, plinte, scari din lemn si materiale de montaj, finisare si intretinere pentru pardoseli din lemn.

 

Alma Parchet Natural vinde si monteaza pardoseli Premium, de calitate superioara. Din gama de dusumele clientul poate alege parchet din lemn, masiv sau stratificat, fabricat din esente autohtone sau exotice. Gama de lux este o categorie aparte prin parchetul din lemn stratificat cu un nivel de finisare deosebit,  exclusivist.

 

Pornind de la deviza "parchetul-prima mobila in casa",  Alma Parchet Natural isi propune sa ofere cel mai bun parchet si cele mai potrivite solutii de montaj si finisare, astfel incat sa raspunda celor mai exigente cereri.

 

De asemenea, reprezentantii firmei sunt alaturi de clientii care aleg produsele si serviciile si predau lucrari la cheie, asigurand montarea sau refinisarea de catre mesteri experimentati.

 

Gama de produse Alma Parchet Natural:

- parchet masiv

- parchet stratificat

- parchet de baie si bucatarie

- parchet pentru incalzire in  pardoseala

- parchet design

- parchet Industrial

- parchet laminat

- decking( pardoseala de exterior)

- lambriuri din lemn

- natural mese din lemn

- scari din lemn

- materiale pentru parchet

3 game de produse înscrise