ALINNA - QuantEcoTech

ALINNA - QuantEcoTech

Str. Mihai Eminescu nr. 108-112, jud. București Sector 2

ALINNA - QuantEcoTech

Compania este specializată pe dezvoltarea și producția de sisteme de dezinfecție ecologice. Cercetarea s-a desfăşurat pe o perioadă de peste  5 ani, cu teste efectuate la nivel academic, care în final a condus la obţinerea unei formule optime de vopsea fotocatalitică cu un efect dezinfectant şi continuu pe întreaga durată de viaţă a acesteia.

 

VOPSEAUA ANTIBACTERIANĂ FOTOCATALITICĂ ALINNA® acţionează cu un efect antioxidant asupra diferitelor culturi de bacterii, nepermițând dezvoltarea microorganismelor patogene pe suprafeţele protejate de vopsea.

 

Acest produs se bazează pe principiile fotocatalizei. Efectul antibacterian este generat de agenţi antimicrobieni activaţi de lumină vizibilă (light-activated antimicrobial agents-LAAAs).  Produsul este susţinut stiinţific și prin Metoda antibacteriană fotocatalitică BUCUREŞTEANU.

 

Produsele pe care le-am dezvoltat şi îmbunătățim în mod continuu sunt sigure, ecologice iar prin utilizarea lor se contribuie la un mediu înconjurător mai bun, prin economisirea de resurse, începând de la chimicale, energie, apă, până la scăderea costurilor de îngrijiri medicale şi implicit al timpului necesar pentru a dezinfecta suprafeţele înconjurătoare.

 

Dorinţa şi scopul nostru este de a contribui la protejarea sănătăţii şi implicit a vieţii!

1 gamă de produse înscrisă