AICPS

AICPS

Sos. Pandurilor nr. 94, incinta AEDIFICIA CARPATI, Corp B, et. 1, Bucuresti, sector 5


Relatii clienti:

AICPS

Fondată în 1990, Asociația Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri - AICPS - este o organizație profesională, neguvernamentală, nonprofit şi independentă, ce reprezintă interesele inginerilor din domeniul proiectării structurilor din construcții.

 

AICPS are sucursale în principalele judeţe din ţară, un numar total aproximativ de 1000 membri si este una dintre cele mai puternice asociaţii profesionale din România.

AICPS susține responsabilitatea și asigurarea calității în domeniul construcțiilor.

 

Viziunea AICPS este cea a unei comunități inginerești profesionale, integre, demne, informate, unite, capabile să își aducă aportul semnificativ în crearea și menținerea unui fond construit sigur și durabil, cu implicații directe asupra creșterii calității vieții și a mediului înconjurător.

Asociația militează pentru creșterea competenței și a prestigiului profesiei de inginer constructor în România.

 

Anual AICPS premiază performanţa şi calitatea în proiectarea structurilor de construcţii acordând Premiile AICPS, Premiile "Radu Agent", iar Medalia si Premiul Dr.Ing.”Petru Vernescu” se acordă pentru un meritos tânăr inginer.

 

De aproape trei decenii conferința AICPS aduce în țara noastră, în fiecare an, experți internaționali. AICPS are parteneriate semnate cu importante asociații profesionale atât din România cât și din străinătate - O.A.R, F.P.S.C., A.I.I.R., ARACO, ANEVAR, ARIC, ICE - Institution of Civil Engineers (Marea Britanie).