ADCRIST PROD

ADCRIST PROD

Str. Salcamilor nr. 16, Oradea, jud. Bihor


Relatii clienti:

ADCRIST PROD

Firma ADCRIST PROD are experienta in domeniul productiei de fantani pentru baut apa pentru spatii publice, productie mobilier pentru gradina, banci de sezut, modele si matrite pentru turnatorii, piese tehnice la comanda dupa desen sau piesa originala, turnatorie metale neferoase etc.

Gama de produse a companiei cuprinde trei categorii importante, respectiv:

- turnatorie metale neferoase 

- piese tehnice la comanda, modele si matrite

- fantani pentru baut apa pentru spatii publice.

Daca ne contactati, veti afla suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

SC Adcrist Prod SRL cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. In cazul in care ne contactati datele vor fi pastrate doar in perioada prevazuta de lege si doar datele necesare unei colaborari / comenzi, ulterior vor fi sterse si distruse prin program specific cele in format electronic, iar cele in format fizic vor fi distruse cu aparatura necesara distrugerii, potrivit legii. Nu vor fi pastrate alte date in afara celor obligatorii (facturare, livrare) decat daca legea prevede acest lucru. SC Adcrist Prod SRL NU colecteaza Informatii cu privire la computerul si conexiunea dumneavoastra la internet.

1 gamă de produse înscrisă