poza profil
Informațiile oferite de acest furnizor nu mai sunt actualizate.
Caută aici alți furnizori pentru produsele și serviciile dorite.

ACOPERO SERV SRL

Acopero este o firma specializata in vanzarea si montajul de invelitori metalice, ceramice si din beton. 

 

Specializarea continua in cei 10 ani de cand lucram in domeniu, ne-a adus in postura de a fi capabili sa oferim solutiile corecte clientilor nostri. Fie ca discutam de un proiect rezidential nou, de o renovare a unui acoperis deteriorat, de zone pe curb, de cladiri de patrimoniu, putem oferi materialele si solutiile corecte clientilor nostri. Toata echipa noastra este focusata spre satisfactia clientilor nostri.


Avem parteneriate solide cu furnizori de materiale:

- Wetterbest - solutia cea mai corecta din punctul de vedere al raportului calitate - pret la tigla metalica, accesorii pentru acoperis, sistem de colectare.

- Lindab - produse premium pentru invelitorile din tabla plana faltuita, tigla metalica cu toate accesoriile.

- Rheinzink si VM Zinc - produse din titan zinc cu aplicatii pentru biserici, cladiri de patrimoniu.

- Tondach - tigla ceramica.

- Bramac - tigla din beton.

- Velux - ferestre de mansarda.

- Rooflite - ferestre de mansarda economice.

 

Echipa Acopero este formata din ingineri de vanzari si montatori. Inginerii de vanzari pot determina necesarul de materiale, pot da solutii, gestioneaza si partea comerciala. Montatorii nostri sunt specializati la Lindab Romania si Rheinzink Austria. Avem sculele necesare pentru montajul invelitorilor metalice din tigla metalica, tabla plana faltuita, tigla ceramica si de beton. Avem capacitatea logistica de a gestiona rapid si corect orice proiect.

 

Acopero recomanda marcile de calitate, de aceea colaboreaza cu cei mai competitivi producatori din domeniu, printre acestia mentionam: Lindab; Bramac; VM Zinc; Tondach; Rheinzink; Velux; Wetterbest.

Documentații tehnice

    Prezentare ACOPERO SERV SRL
    Catalog, brosura
    20 p | RO
     1 - 1 din 1 documentatii