21 DECORATION STYLE

21 DECORATION STYLE

Calea Bucuresti nr. 80, Electroputere Park Mall (la etaj, culoar cinema), Craiova, jud. Dolj


Relatii clienti:

21 DECORATION STYLE

Suntem cel mai mare si cel mai vechi magazin showroom de perdele, draperii si sisteme de prindere din Oltenia. In urma cu peste 10 ani am introdus in piata un nou sistem de prezentare si vanzare, oferind clientilor posibilitatea sa vada aranjamente de produse, sa aiba mult mai multe informatii si astfel decizia de cumparare de fie foarte bine documentata. De asemenea, am oferit si oferim in continuare un serviciu complet de consiliere client, masuratori la domiciliu, confectionare si montaj.

 

Toate acestea, impreuna cu o atenta selectie a materialelor din colectiile de produse pe care le oferim si alegerea de modele unicat pentru piata din Oltenia ne-au ajutat sa avem in acest moment un portofoliu de peste 5000 de clienti, un portofoliu de locatii diversificat care cuprinde printre altele case particulare, sali de evenimente, restaurante, spatii de birouri, lacasuri de cult.

 

Produsele si preturile acopera o plaja larga si incercam sa ne adaptam tuturor solicitarilor primite.

 

Ce oferim:

- perdele

- draperii

- sisteme de prindere (galerii, sine), simple sau cu actionare electrica

- perdele si draperii pentru living

- perdele si draperii pentru dormitor

- perdele pentru camera copii

- perdele pentru bucatarie

  • - storuri sau sisteme romane

- solutii pentru spatii de birouri, sali de evenimente

- modele de perdele si draperii florale, geometrice, abstracte, clasice, intr-o culoare

- mic mobilier din lemn masiv, confectionat la comanda, esente stejar, frasin, fag, paltin

 

Consilierea pe care o oferim se desfasoara atat acasa la client, acolo unde se aleg si dedetermina dimensiunile de confectionare si sistemele de prindere care se vor utiliza cat si in unul din magazinele noastre, acolo unde se aleg modelele de materiale care vor utiliza, modele alese din miile de optiuni de materiale pe care noi le oferim.

 

Toate acestea si multe altele le gasiti la noi, 21 Decoration Style Centru (Craiova centru, langa Digi) si in Mall Electroputere Craiova, la etaj, culoarul catre cinema.

1 gamă de produse înscrisă