Toata lumea comenteaza pe acest "site' despre usi si geamuri, despre materiale de constructii, aranjamente spectaculoase si utile, etc. , dar nimeni...

Toata lumea comenteaza pe acest "site' despre usi si geamuri, despre materiale de constructii, aranjamente spectaculoase si utile, etc. , dar nimeni nu este deranjat sau nimeni nu are nimic de adaugat la articolul de mai sus al Alinei Miron , subiect care ar trebui sa sensibilizeze pe toata lumea mai ales pe bucuresteni. Nu ma mai mir ca se intampla ...de ....toate....pentru toti.
Va multumim si aveti dreptate ca discutiile ar putea aduce si alte perspective asupra a ceea se intampla. Dar noi credem ca atata timp cat am semnalat un lucru am facut un pas inainte. Adesea lipsa de reactie a cititorilor e o aprobare tacita la ceea ce s-a spus, nu inseamna neaparat dezinteres, articolul e accesat de destule persoane... poate ca un castig mai mare il reprezinta actiunile fiecaruia in parte. A infrumuseta, la fel cu a ne proteja valorile, se face si prin gesturi de zi cu zi. Speram ca cei care tac fac ceva constructiv zilnic, pe principiul "tac si fac", ceea ce e la fel de dezirabil pentru o societate :)
O baltoaca de felul acesta s-a facut si in centrul vechi al Targovistei: tasnesc din trotuar jeturile inalte de apa si atrag in vremea caniculei tiganusii care isi pot face baia zilnica . In rest, orice trecator ocoleste pe departe locul care pana de curand fusese deosebit de populat. Chiar nu este nicio distractie! poate doar un pretext de-a schimba mai des dalajul zdrobit de forta apei in cadere.