Tema Feng shui este sensibila! De unde oare poate fi obtinuta o adevarata informare? Stiu, ati subliniat mai sus, de la marii maestri, fraza si atat !...

Tema Feng shui este sensibila! De unde oare poate fi obtinuta o adevarata informare? Stiu, ati subliniat mai sus, de la marii maestri, fraza si atat ! Eu am practicat radistezia ,am beneficiat si beneficiez de efectele ei benefice,cred in energiile telurice si cele cosmice ! Ma tem sa experimentez insa in arhitectura feng shui atata timp cat n-am o informatie pertinenta. M-ar interesa cel putin o bibliografie, un vector director (adevarat) spre aceasta arta. M-ati putea ajuta?
Cautati cartile scrise de Lillian Too. Se pare ca ar fi ce mai buna dintre autorii in domeniu. Sau puteti oricand sa faceti un curs. Gasiti pe internet o multime. Succes :)
multumesc mult Ana. Am gasit intr adevar material suficient.Raman dator !!!
Ma bucur :)
putem genera o discutie pe tema caselor pasive?
Bineinteles :)
Vom incepe o serie de articole referitoare la casele pasive in scurt timp. Va invitam sa va abonati la newsletterul SpatiulConstruit.ro pentru a primi aceste articole imediat ce vor fi publicate. Intre timp puteti citi despre Prima casa pasiva din Romania, si despre cateva proiecte de case pasive din strainatate Casa Pasiva in Utah, Casa pasiva in Kansas, Casa Hamburg din China, Casa elvetiana care a castigat Premiul Casei Pasive in 2010.
Va multumesc mult. Ramane sa-mi comunicati cum ma pot abona la newsletter ul Spatiu Construit.
Va puteti abona la newsletter AICI
Maestrul Lam Kam Chuen mentionat in articol are deja trei carti traduse si la noi in tara. Daca cititi cartile lui veti constata diferenta de la cer la pamant intre el si alti autori... Lillian Too este foarte cunoscuta, dar dansa va face mai mult recomandari practice, ce si cum sa pozitionati (nu intotdeauna recomandabile la modul general, pentru ca sunt extrem de multe variabile de luat in calcul), horoscoape etc. E drept, e material din belsug scris de danasa, dar ca persoana se ocupa mai mult de magazinele sale, vanzari online de obiecte fengshui, scris si popularizat aceasta arta intr-un mod accesibil... In fine, noi l-am recomanda oricand pe primul ca si maestru, dar dv. luati ce vi se potriveste din ceea ce gasiti la fiecare. Mai ales daca spuneti ca ati studiat radiestezia, aveti deja sensibilitatea necesara unei trieri a informatiilor... Succes.
inca o data multumesc pt informatiile utile si amabilitatea dvstra.Aveti un mod placut de a dialoga.
Eu am recomandat-o pe Lillian Too pentru ca au fost cateva persoane care mi-au spus ca ar fi cea mai indicata, dar daca maestrul Lam Kam Chuen este o sursa de incredere ii voi cumpara cartile cu mult interes, mai ales pentru ca sunt extrem de multe variabile de luat in calcul, asa cum ati spus, iar eu nu sunt nici pe departe deocamdata in pozitia de a selecta informatia cu adevarat pertinenta. Prin urmare, multumesc mult pentru indrumari.
Va recomand cu caldura maestrul Lam Kam Chuen. Citesc deja din recomandarile dansului si ma incanta profesionalismul etalat cu modestie. Pentru Redactie as avea o remarca vis a vis de "celebrele" conferinte ale antreprenorilor anuntate cu mare fast. Ma lovesc aproape zilnic de pseudocompaniile gigant,alcatuite din 2 persoane antreprenoriale si o turma de desfigurati de spagi,care,din disperarea de a si tine personalul calificat fac tot felul de artificii ca sa realizeze lucrarile acontate. Nu incape decat o singura remarca. MIZERABIL!!!!
Intrebarilor tale iti poate raspunde cu siguranta singurul maestru Feng Shui tanar acreditat din lume si singurul din Romania - D-na Cristina Groza. O poti contacta pe adresa de Facebook Cristina Groza, la adresa de mail: office@fengshui-bp.ro sau direct pe site-ul acesteia http://www.fengshui-bp.ro/home.html. O mai poti urmari si afla si alte informatii in fiecare miercuri in cadrul emsiunii Draga mea prietena la Kanal D. Sper ca te ajute aceste informatii.
multumesc mult dl.Nicu. Voi urmari emisiunea recomandata si am sa intru si pe site ul recomandat. multumesc si redactiei pentru sansa acordata .