Spatii de depozitare in casa

Buna ziua, Ca fiecare om am in casa lucruri si obiecte pe care nu le folosesc zilnic si as vrea sa gasesc o solutie pentru depozitarea lor. Rolele, bicicleta, uneltele de gradinarit, genti cu scule etc. Nu am loc sa le inghesui intr-o camera sau pe hol si nici in mansarda nu pot sa le pun pentru ca este locuita. Nu am o camara sau un loc special pentru depozitare. Deocamdata le tin pe balcon. Ce idei puteti sa imi dati pentru spatii de depozitare eficienta in casa ?
Cateva idei in imagini
Utilizarea spatiului de sub scara e o solutie foarte buna. Am scara din lemn in casa si daca as putea sa folosesc spatiul de sub ea ca sa imi pun bicicleta si sculele m-ar scuti macar de aglomerarea holului. Multumesc pentru idei.
Puteti sa organizati spatii de depozitare in multe locuri, de pilda incastrate in mobilier. Pe hol, in dormitor sau in bucatarie, in functie de specificul lucrurilor pe care le aveti de dpozitat puteti face loc pentru o serie de obiecte. iata de exmeplu in link-urile atasate cateva idei pentru dormitor, bucatarie, hol (in special acestea sunt valbile pentru obiectele de genul celor pe care le-ati mentionat) sau pentru ustensilele de gradinarit (pe orice perete liber si ferit vederii). Speram ca va vor fi de folos.
Am vazut la niste amici facute sertare in contratrepte... toate incaltarile isi gasesc un loc binemeritat !