Salut! Am o mașină de spălat ARDO AE1000X... defecțiunea constă în aceea că după ce o programez și apăs start- mașina ia apa de care are ...

Salut! Am o mașină de spălat ARDO AE1000X... defecțiunea constă în aceea că după ce o programez și apăs start- mașina ia apa de care are nevoie, rotește de citeva ori apoi ia detergentul si iar roteste de citeva ori după care se oprește, dupa aproximativ 10 minute fara să deie semne de viața evacueaza toata apa si programul de spalare trece direct la sfirsit. Dacă mă poate ajuta și pe mine cineva cu această problemă sau dacă s-a mai confruntat careva cu așa ceva vă rog mult să mă ajutați și pe mine. Vă mulțumesc!!!
Probabil masina are o defectiune si nu incalzeste apa,din cauza asta dupa ce trece timpul si nu simte temperatura apei intra in avarie si termina programul.
Mulțumesc mult pentru răspuns!!! Dacă sincer fix la aceeași concluzie am ajuns și eu... dar cum aș putea să identific cu siguranță care este problema? și cum aș putea să o rezolv de unul singur? Vă mulțumesc pentru ajutor!!!
Trebuie verificata rezistenta cu un multimetru,valoarea ei trebuie sa fie intre 20 si 30 de ohmi.
Am verificat-o si are 29 de ohmi si e intr-o stare foarte buna vizual... în ce altceva poate sa fie problema?
Lucru în România