Salut am o masina de spalat arctic BA 1000 A ,am scimbat butonul de pornire On/Off si am legat la fel cum o fost , si acuma cand vreau sa pornesc nu...

Salut am o masina de spalat arctic BA 1000 A ,am scimbat butonul de pornire On/Off si am legat la fel cum o fost , si acuma cand vreau sa pornesc nu mai porneste numa bate jos siguranta ,am verificat si condensatorul ala prin care este alimentat si am vazut ca ii ars un pic la doua picioruse oare ce ii baiu ?
Daca ati fi legat inapoi "cum o fost "nu cadea siguranta dar ati legat gresit intrerupatorul,schimbati pozitia firelor sau chemati un electrician.
mersi dar am legat bine
mai inaine de aia am schimbat butonul ca a most ars si si la condensator tot asa ars o fost oare sa schimb condensatorul ?
Atunci aveti un scurt in masina si apropo condensatorul este inainte de buton ar sari siguranta fara sa pornesti masina.
ii ceva condensator special ca are 6 iesiri deci nu stiu , dar or cum nu pot sa pornesc nici cum , si se poate ca masina de spalat este in scurt nu degeaba o ars butonul de pornire
multumesc frumos pentru ajutor :)
Nu este condensator este filtru antiparaziti,daca siguranta sare cand bagi masina in priza atunci el este vinovatul dar daca sare doar dupa ce apesi butonul atunci problema este in masina sau la buton.
Lucru în România