Salut am o masina artic si merge bine pana in momentul care intra la stoarcere imi da apa pe sub ea cam 3 litri ce este de facut?

salut am o masina artic si merge bine pana in momentul care intra la stoarcere imi da apa pe sub ea cam 3 litri ce este de facut?
Desfaceti partea din spate a masinii.In partea de jos are pompa de evacuare apa,verificati rcordurile de cauciuc,posibil fisurate sau etanseitate proasta.
Legat de acelasi subiect .Am instalat teava de scurgere din perete,dupa citiva ani am schimbat mobilierul chiuveta cu ceva modern cu prindere pe perete.Am dat gauri prin faianta totoul ok. dupa citeva zile am vazut apa sub masina de spalat dupa multe verificari la masina am tras concluzia ca detergentul face spume si da afara prin partea de sus,in ultima instanta am depistat ca apa se prelingea din perete.Gaurisem teava de scurgere.Am scos surubul si diblul cu pricina am pus silicon in gaura si pe diblu,le-am motat la loc si am scapat de scurgeri.
Am uitat sa spun ca teava descurgere era montata de un SPECIALIST oblica.Ca nespecialist va recomand pozitonarea pe verticala si orizontala sa fie cit mai jos astfel cind gauriti stiti aproximativ traseul.
Furtunul de scurgere trebuie sa aiba iesirea aproape de nivelul de sus al masinii de spalat.Va recomand sa nu spalati perne,sau impermeabile care retin apa ca faceti praf masina.Tamburul se va descentra.