Rulmenti si simeringuri pt Indesit WS 84TX si WS 105TX

BUNA TUTUROR ` Am si eu o rugaminte de la cei patiti cu INDESITul : CE RULMENTI SI SIMERINGURI FOLOSESC WS 84TX SI WS 105TX ? Mesterii imi tot spun ca nu gasesc la tipurile astea de masini. Ele functioneaza foarte bine, numai ca produc un zgomot puternic, si nu vreau sa se strice de tot.
Buna,in cazul dvs.este vorba de un rulment special,daca nu il gasiti la magazinele specializate de rulmenti atunci il gasiti la magazinele de piese auto pentru ca se foloseste acelasi rulment la masinile FIAT cred la roti.Dimensiunile rulmentului sunt 30mm interior,60mm exterior,37mm lungime,simeringul care se pune in fata lui este tot unul special dimensiuni 35*52/65*7/10,5,in functie de producator codul rulmentului difera dar cu dimensiunile astea il gasiti sigur,desi cel mai sigur e sa demontati masinile inainte de a cauta piesele pentru a va asigura ca sunt astea.Succes.
multumesc Am demontat o masina si dupa indelungi citiri am gasit codul rulmentului. COD ORIGINAL = BA2B 633667 Are 30mm=d, 60mm=D si 37mm=L Cei de la service stiu cu doi rulmenti 6207ZZ, si cica astea ,,,originale,,, au rulmentul asta, mai greu de gasit, dar si scump, intre 80 si 110 lei, fara transport, si de asta se lasa pagubasi, ca nimeni nu da 300 lei pntru inlocuirea unui rulment si 150 lei si inlocuirea simeringului. DEH!!! Meseriasii nostri de...2 BANI. Multumesc inca o data.
Ati vazut ca nu a fost asa de greu?Ma bucur ca ati reusit,cine vrea poate.
Da nu a fost asa de greu, decat cu cheia T40, nefiind ceva obisnuit, si luand-o de la ,,,rusi,,,adica 8 seturi, de bune ce sunt.
Lucru în România