Revin cu noutati! Am pus masina la treaba apoi am facut constatari. Am plecat de la C cu 50 C si 900 rot\min program normal. Voi incerca sa atasez si ...

Revin cu noutati! Am pus masina la treaba apoi am facut constatari. Am plecat de la C cu 50 C si 900 rot\min program normal. Voi incerca sa atasez si o fotografie cu programatorul masinii WA 1044. Inainte de a ajunge la E trebuia sa scoata apa calda si sa clateasca. Nu a facut-o. Doar a adaugat ceva apa la E si amers mai departe pana cand trebuia sa scoata iarasi apa si sa clateasca. Nu a facut acest lucru dar s-a oprit aici si a inceput sa bazaie. Am intervenit eu si am miscat cu mana programatorul apoi masina a mers normal doar ca am repus din nou rufele de la F pentru ca erau neclatite. Iarasi a functionat normal pana la final. Deci ma cam indoiesc ca e vina pompei de evacuare. Daca era arsa atunci nu mai functiona deloc. Ma gandesc la acest programator sau poate la vreo placuta electronica(daca are), la ceva relee de comanda... Ce ziceti? Chiar astepr parei si va multumesc!
Pompa trebuie neaparat schimbata ca are uzura prea mare.Nu are nimic programatorul,asa se manifeste pompele defecte.Pompa are joc la ax prea mare.
Multumesc de raspuns! Chiar daca inca sunt sceptic macar ideea ca nu trebuie sa dau 400 lei ci 100 si reparatia cred ca o pot face si eu singur...si tot e ceva. Ma gandeam ca aceste pompe au o singura defectiune: se ard si atat. La uzura nici nu m-am gandit. Poate s-a uzat si din cauza ca furtunul de evacuare l-am pus direct in qiuveta la vreo 80, 90 cm nicidecum la 50, 60cm cum am vazut pe aici. Daca nu va plictisesc va mai tin la curent manifestarile ciudate ale masinii mele.