Reparatii masini de spalat

am o masina de spalat ARTIC 600. Motorul nu merge. Periile sunt OK. Cum pot sa verific motorul ?
Arctic 600? Nu cred. BA 600 sau L600T poate. Daca motorul nu functioneaza poate fi vorba de perii,tahometru sau chiar modulul electronic,sunt mai multe verificari acolo care trebuie facute,cred ca mai bine ar fi sa chemati pe cineva sa verifice masina.
B600TA. Am mai spus ca periile sunt OK. Nu cunosc ce este tahometru. Modulul electronic banuiesc ca ii spuneti programatorului. In rigleta motorului am faza pe 1 fir si nul pa altul. Nu am pe cine sa chem sa verifice si din acest motiv v-am intrebat cum sa verific motorul. Daca nu vreti sa imi spuneti o sa caut in alta parte. O zi buna
La acest tip de masina modulul electronic este pe programator. Tahometrul este piesa care masoara turatia motorului si se afla pe capatul din spate al axului de la motor,are doua fire galbene care merg pana in mufa,acesta trebuie masurat cu un aparat de masura sa nu fie intrerupt,daca e intrerupt motorul nu mai pleaca.Valoarea de masura a tahometrului trebuie sa fie de aprox. 85 ohmi.Tot in mufa se masoara valoarea rotorului intre cele doua perii,aprox 2,0-2,5 ohmi iar pe celelalte doua fire din mufa se masoara valoarea statorului aprox 1,5-2,0 ohmi.Asa se verifica motorul iar daca toate aceste valori corespund atunci defectul nu este de la motor.Daca doriti mai multe detalii va stau la dispozitie la tel. 0773978699.
Multumesc.
Multumesc.