Problema la masina de spalat

Am si eu o problema cu masina de spalat si anume aceasta invarte de 4 ori dupa aceea evacueaza apa si se opreste. Daca aveti ceva sugesti si pentru mine va rog.
firar mata a dracu fane de ce mai e forum daca tie iti scrie p mail
E un depanator care vrea reclama........are si firma....!
Nu sunt depanator si NU VREAU RECLAMA, reclama mi-am facut-o singur ducandu-ma la om acasa si i-am rezolvat masina de spalat .Deci, am intrat pe forum ca sa pot ajuta semeni si nici de cum sa-mi fac reclama departe de ce ai scris ,suntem si noi atenti cind facem o afirmatie gratuita tinere ?NU AM FIRMA SI NU -MI FAC RECLAMA TINERE AVENTURIER DE DISCUTII REFLACTARE?
Ca sa vezi ca nu-ti pot dusmanie EU NU ITI RASPUND CU INJURATURI CUM O FACI TU ?
Imi cer scuze daca am gresit,dar ce puteam sa cred cand am vazut ca ai postat 27 de posturi cu " scrie-mi pe e-mail",daca ai intrat aici sa ii ajuti pe oamenii care au nevoie eu ma bucur ca mai am pe cineva cu care sa impart o parere de cunoscator dar uita-te si tu unde ai postat,acele discutii sunt de acum un an,dupa cum vezi sunt 9 pagini aici deci vino la final si da raspunsuri la oameni,ajuta-i, nu le cere adresele de mail,nu asta ii intereseaza.Referitor la bolovanul care a postat cuvinte urate mai sus,eu credeam ca te cunoaste daca isi permite asa ceva,altfel eu ignor total postarile si raspunsurile care nu sunt pe subiect.
HAi sa vezi de ce am scris ca sa imi scrie pe email; - 1 eu nu am timp sa stau tot timpul pe calaculator , mai am de facut si altele lucrari personale in timpul liber < nu doar masini de spalat > ci ce am inceput acum 7ani si mai un pic/ o tira de timp si termin, ca asta e viata mai trebuie sa mai si muncim. Daca sa-r putea cumpara timp liber cu siguranta as fi primul care as cumpara angroo timp liber ptr. mine. -2 imi este mult mai usor sa intru in email personal dacit sa caut in forum persoanele de care au nevoie de sprijinul meu, ca sincer va scriu puteam sa nu intru pe forum si nu avem probleme simplu. De foarte multe ori raspunsurile le dau dupa tableta si este mult mai usor NU CA IMI FAC RACLAMA SAU CUM AI SCRIS TU CA AM FIRMA PRECIZEZ CA NU AM.. VREAU DOAR SA POT AJUTA PE CEI CARE AU NEVOI DE INDICATI /SPRIJINUL MEU. CU TOT RESPECTUL PENTRU ADMINISTRATORUL ACESTUI FORUM SI PTR. TOTI CARE CITESC ACESTE RANDURI. NU jignesc pe nimeni cu aceste rinduri CU MUTA STIMA SI UN DEOSEBIT RESPECT PTR. ACEST FORUM SI ADMINISTRATORUL FORUMULUI. FANE
TE-as intreba cate clase ai mai intai , iar a doua problema este ca ma mira cum administratorul acestui forum iti permite sa postezi un asemenea comentariu ? NU RASPUND LA PROVOCARI CA NU ARE ROST si NU MA COBOR LA MINTEA TA si VOCABULARUL TAU , CU RESPECT FANE.
Vezi raspunsul anterior. De verificat si modulul de reglare a temperaturii.