Nu mai stoarce masina de spalat Whirpool AWT 2284-800 (incarcare pe sus!)

Am o masina de spalat Whirpool AWT 2284-800 (incarcare pe sus!) si de ceva timp am observat ca nu mai stoarce rufele cu toate ca am selectat stoarcere si la 600-700rot/min. Masina de spalat are 10ani de cand am cumparat-o si fara nici-o reparatie. Ce-mi recomandati sa chem pe cineva sa-i fac o REPARATIE CAPITALA sau sa ma apuc eu de ea!!! Am mai desfacut-o de cateva ori intre timp fiindca mai picura apa pe sub ea si am strans colierul de deasupra de la acel burduf .. in rest nimic.. niciodata! MULTUMESC! suiram_40 (mess)
Cred ca am rezolvat! A venit un meserias si mi-a zis ca imi va schimba carbunii ... erau foarte uzati... la 10 ani cat are masina, era normal! Sper sa mearga dupa ce mi va schimba..azi! BAFTA!
Marius_40 postezi in trei locuri si nici macar nu raspunzi acolo unde ai primit un raspuns,succes!
Aveti foarte multe pagini si dezorganizate!!! ms!
DORESC STERGEREA CONTULUI!!! NU MI-A OFERIT NIMENI RASPUNS... AM REZOLVAT SINGUR!!
Buna ziua , sunt noua si v-am descoperit azi. Am o masina de spalat IGNIS veche de 12 ani cu alimentare verticala. Merge OK ,spala dar de o saptamana nu mai stoarce. A fost o masina buna si cu toate ca are doar 800 rotatii ,scoateam rufele aproape uscate. Ce pot face pana sa apelez la un specialist? Multumesc
Evacuarea o face? Daca nu face nici evacuarea atunci verificati filtrul pompei de evacuare,va astept cu detalii.
La un moment dat, investitiile int reparatii pot sa nu mai renteze.Am si eu o masina whirlpool de vreo 10 ani care nu mi-a facut multe probleme pana acum, ceea ce arata ca marca este una dintre cele mai bune de pe piata. totusi, consuma cam mult curent, motiv pt care ma gandesc sa imi cumpar una noua, modelele mai recente nefiind la fel de "consumatoare" in plus, cred ca spala mai bine, avand in veder noile tehnologii aparute in ultimii ani. partea cu consumul,dincolo de costurile cu reparatiile, mi se pare destul de relevanta, avand in vedere jocurile care vad ca se fac pe piata energetica si costurile mari cu factura de "lumina" :) poate e bine sa cauti un model mai nou, eu am vazut tot cautand ceva la raport calitate/pret destul de bun comparativ cu ce se gaseste in general, iti las si linkul mai jos..sper sa te ajute... Bafta !
Linkuri
Lucru în România