Masini de spalat

Buna seara, am o masina de spalat Whirlpool AWM 6122. In timpul functionarii, a fost o cadere de tensiune, si de atunci masina stoarce normal doar pe programul de 4 min ( stoarcere ). Pe celelalate programe functioneaza, in afara faptului ca nu stoarce deloc. Pe orice program ar fi, in momentul in care ar trebui sa se roteasca cu o turatie mai mare, clipeste o data ledul de la cheita de inchidere si masina incearca stanga, dreapta, fara sa o invarta ca la stoarcere, apoi continua cu spalarea. Va rog frumos daca puteti, sa ma ajutati cu unn sfat. Multumesc.
E destul de complicat,datorita caderii de tensiune s-a intamplat ceva in sursa de alimentare a programatorului si cand incearca sa stoarca cade alimentarea si masina ia faza de program de la inceput,deci trebuie verificate toate condensatoarele din programator si schimbate cele care nu corespund cu valoarea inscriptionata pe ele,aveti nevoie de un electronist bun.
Multumesc frumos. Am sa verific cele spuse de Dvs., dar nu imi explic cum functioneaza programul de 4 min. pe stoarcere.Toate bune
Programul de stoarcere este de fapt o faza de program nu este un program complet. Ar mai putea sa fie defect incizatorul usii.
Multumesc pentru raspuns si amabilitate. Sper sa o rezolv si sa va spun defectul real. (doar sa am un pic mai mult de timp kiber)