Masini de spalat

Whirlpool AWO/D 45205.Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema : -Porneste programul de spalat curge apa in cuva normal dar la pauza dintre perioadele cand isi ia apa in loc sa invarta cu turatie mica stanga sau dreapta dupa care isi ia apa din nou , motorul invarte cu turatie foarte mare de parca ar da sa stoarca , pe aceleasi perioade scurte , iar dupa doua trei cicluri din acestea in decurs de 2-3 min. apare eroarea F6 si se opreste.mentionez ca am schimbat kit-ul de reparatie de se tot vorbeste pe net (cel atasat in poza mai jos si degeaba ) se poate fi ceva de la motor ? Va multumesc anticipat .
Ati schimbat acele piese degeaba,cand acele piese sunt defecte programatorul nu mai porneste deloc,nici macar un beculet. Problema la masina dvs este pe linie de tahometru,mai precis,bobina tahometrului intrerupta sau in scurt circuit,magnetul de pe ax spart sau se invarteste usor pe ax in loc sa fie fix,contacte imperfecte la mufa motorului la cele doua fire de la tahometru,iar daca toate acestea sunt bune trebuie verificate pe programator cele doua circuite aferente tahometrului.
Cum vin de la servici am sa verific ce mi-ati indicat .Va multumesc si am sa revin cu rezultatul. A am uitat sa specific ca piesele acelea le-am schimbat deoarece am gasit un capacitor umflat de 1000 Mf la 10 V , cel din poza .
Multumesc mult de raspunsul prompt si la fix , ati avut dreptate, probabil ca intodeauna , am schimbat tahometru de pe motor (era bobina intrerupta) si acum merge ca si inainte .Toata stima si respect.
Cu mare placere.Stima.