Masinade spalat Candy - nu mai evacueaza apa

Am o masina Candy, 2 ani vechime si nu mai evacueaza apa.In momentul in care trece la clatire , se opreste, se sting toate beculetele. Am curatat locul unde se depun obiecte, am gasit o moneda, dar problemele continua. Ce pot sa fac?
Daca o pui direct pe stoarcere evacueaza apa?
nu, am incercat si direct pe stoarcere
Se aude huruitul normal al pompei de evacuare? Se alimenteaza cu apa?
in momentul in care ar trebui sa elimine apa din cuva, se opreste, iar cand am pus-o direct pe stoarcere nu face nici un zgomot
Din ce imi spui cred ca e blocata cumva pompa,scoate filtrul de la pompa si invarteste cu degetele elicea pompei,trebuie sa mearga in trepte(sacadat),daca se invarteste foarte usor fara sa simti ca sare atunci e defecta elicea,daca merge foarte greu si nu sare singura de la un pas la altul atunci are ceva infasurat pe dupa ax (gen gume de borcane) sau e defecta pompa. Eu cred ca a doua varianta e cea mai posibila.
mai e in garantie, pot sa chem pe cineva sa o vada? trebuie desfacut capacul din spate?
Nu trebuie desfacut nimic doar filtrul de scame, asta am spus sa desfaci si sa te uiti inauntru sa vezi elicea pompei,poti incerca ce am spus mai sus sau poti chema service-ul daca mai e in garantie.Daca se gaseste ceva adunat acolo si blocheaza pompa va trebui sa le platesti deplasarea si manopera!
multumesc pt informatii, o sa incerc maine, sa vad ce pot face
Cu placere,si maine ma gasesti tot aici.