Masina spalat rufe Beko clasica nu porneste

masina spalat rufe Beko clasica nu porneste , se alimenteaza butonul general -se aprinde ledul ,apoi apas pe pornire si atat,palpaie ledul cateva secunde si se stinge,ramane doar cel de pe general aprins. motorul nu misca am curent,electrovalva nu se aude nimic,i-am pus apa am zis ca o pacalesc ,o fi condesatorul model MIFLEX FP-250/16 de 0,47 uf si 680k ohmi? sau la programator?
Acela nu este un condensator,este filtru antiparazit. Posibil masina nu blocheaza usa si nu porneste sau carbunii motorului sunt uzati la maxim si trebuie schimbati,nu va pot spune mai multe deoarece nu ati precizat tipul de BEKO.
masina spalat rufe Beko WML 25060 clasica nu porneste , se alimenteaza butonul general -se aprinde ledul ,apoi apas pe pornire si atat,palpaie ledul cateva secunde si se stinge,ramane doar cel de pe general aprins. motorul nu misca am curent,electrovalva nu se aude nimic,i-am pus apa am zis ca o pacalesc ,o fi filtrul antiparazit model MIFLEX FP-250/16 de 0,47 uf si 680k ohmi? sau programatorul?
masina spalat rufe Beko clasica nu porneste , se alimenteaza butonul general -se aprinde ledul ,apoi apas pe pornire si atat,palpaie ledul cateva secunde si se stinge,ramane doar cel de pe general aprins. motorul nu misca am curent,electrovalva nu se aude nimic,i-am pus apa am zis ca o pacalesc ,o fi filtrul antiparazit model MIFLEX FP-250/16 de 0,47 uf si 680k ohmi? sau la programator?
Da,e valabil ce am spus mai sus,defect contactul de la usa sau carbunii la motor.
Lucru în România