Masina se spalat INDESIT IWB6103EU

Buna ziua, Am o masina se spalat INDESIT model IWB6103EU.Problema este ca la limpezire ( ultima din orice program ales) imi curge apa din masina atat pe la compartimentul de detergenti cat si de undeva din interior. Este exact cum ar refula :(
Buna. Daca masina face asta doar la ultima clatire sunt mai multe posibilitati,compartimentul de balsam infundat,burduful de la usa rupt undeva pe la jumatate.
Am gasit pana la urma o soseta in burduful cel mare (cel cu bila din interior) si-am crezut ca am rezolvat si problema. Dar, planurile mele nu au corespuns cu ale masinii de spalat (doar vecin sub mine sa nu fiti). Ei, bine, la burduful mare in care se scurge apa din cuva exista un furtun mai subtire ce vine din partea de sus a cuvei (nu stiu de unde). Acel furtunas s-a ros pe o parte de carcasa masinii si picura pe acolo. Intrebare: Acel furtunas se poate schimba sau exista vreo posibilitate sa-l lipesc?
Da,acel furtunas este cel care limiteaza nivelul apei in cuva,il puteti schimba cu un alt furtun de acelasi diametru si aceeasi lungime,nu este recomandat,sa il lipiti ca nu tine.Se poate lua de la orice tip de masina si se schimba usor.Acel furtun merge pana sus la presostatul de nivel,in locul lui se poate folosi chiar si un furtun de perfuzii.