Masina de splata Beko VM 3500 M

Buna, Am masina de splata Beko VM 3500 M, Cand intra in ciclul de spalare, electrovalva de intrare apa nu nse mai opreste, in acest fel ceasul care efectueaza ciclul de spalare nu se mai roteste si ramane blocat pe electrovalva, in acest fel cuva nu se invarte (motorul nu are comnda de pornire) In schimb cand are ciclul de clatire motorul se invarte. Mentionez ca masina o folosesc la tara pe baza unei pompe submersibile din fantana care masina o alimentez cu apa prin furtun prin casetele de detergent, oprind si pornind pompa submersibila (e ca si cum as alimenta cu galeata prin casetele de detergent si balsam) Tin sa spun ca masina a mers perfect pana cum in acest mod.
Buna.Aveti defect presostatul de nivel,sau furtunul subtire care merge la presostat este infundat,scoateti furtunul subtire de la presostat si suflati prin el , daca nu este infundat atunci presostatul e defect si trebuie schimbat.
Multumesc mult pentru raspuns am sa incerc intai cu furtunul. Acum dupa cateva insistente de tot felul se pare ca si-a dat drumul de la sine, fara a umbla la presostat, ci doar fataieli la programator (invartind de el), plus inclinarea masinii pe dreapta si pe stanga pana aproape de podea.
Lucru în România