Masina de spalat zanusi - nu limpezeste

buna ziua ,am o masina de spalat zanusi care merge bine pina la limpezire,iar cind trebuie sa limpezeasca isi ia apa continuu si in acelasi timp o si evacueaza ,furtunul este montat corect ,ciclul de limpezire functioneaza doar ca nu mai inchide alimentarea cu apa,daca cineva ma poate ajuta cu un sfat ii multumesc mult de tot.
Buna,in cazul dvs,ori furtunul de evacuare e prea jos,ori e prea lung. Problema se manifesta deoarece la clatire nivelul de apa e mai mare si depaseste inaltimea la care e ridicat furtunul in spatele masinii. A doua varianta este ca daca furtunul este prelungit capatul trebuie sa fie la aceeasi inaltime cu bucla din spatele masinii sau cu putin mai sus. Verificati astea si mai vorbim.
va multumesc pentru raspuns,intradevar furtunul este prelungit,dar in spatele masinii de spalat este o bucla de aproximativ 25 cm inaltime,dar problema de evacuare a apei inca persista,cred ca exista o alta problema,va multumesc si astept un raspuns de la dvs.
Bucla trebuie sa fie agatata in agatatoarea prezenta pe spatele masinii sau sa aiba minim 50 cm de la podea,in mod normal bucla trebuie sa fie mai sus de jumatatea masinii.