Masina de spalat Whirpool fl5105 - nu mai stoarce

salut am si eu o masina whirpool fl5105 programator manual si nu mai stoarce mentionez ca am curatato chiar si sub cuva (la bila) si undeva la jumatatea prog programatoru sta pe loc si masina mere continuu chiar si 1 ora ce sfaturi imi dati?
mentionez ca la stoarcere scoate apa si parca da sa invirta cuva dar se opreste iar scoate apa iar da sa invarta......... in prima parte a prog invarte stinga dreapta ia apa evacueaza
In prima parte a programului se oprește din cauza ca nu incalzeste apa si nu trece mai departe in program,la stoarcere nu invarteste din cauza ca aveti condensatorul de la motor devalorizat,deci trebuie sa verificați rezistenta de incalzire si condensatorul,eventual sa le schimbați.
am masurat rezistenta de incalzire aprox 33 ohmi cit despre condensator nu il gasesc este unul pus pe alimentare in patrea de sus a masiinii cu bobina in el pt deparaziatare si ar mai fi ceva la moror undeva linga rulment la periile colectoare de la rotor caresa fie
Mai intai imi cer scuze ca v-am indrumat greșit,acest model nu are condensator,din cate inteleg de la dvs.cand incearca sa porneasca motorul masina se reseteaza si o ia de la inceput,in acest caz tot despre un condensator e vorba dar acesta e in programator,cat priveste incalzirea mai trebuie facute cateva verificări,daca doriti mai multe detalii sunati-ma pe nr.0722225144 si va voi ajuta sa verificați si sa reparati masina. Ma puteti suna acum daca doriți.