Masina de spalat whirpool cu incarcare frontala - pe dislay apare FP

Am si eu o problema la masina de spalat whirpool cu incarcare frontala,pe dislay apare FP ,iar eu am oprit-o si am introdus din nou alt program ,am facut asta de mai multe ori.Ce fac acum pentru a duce toate programele la final???
Programele se reseteaza automat prin aducerea programatorului la zero,dar problema dvs.este alta,aveti filtrul de scame infundat,scoateti filtrul de la pompa,curatati-l si porniti masina din nou pe care program vreti ar trebui sa mearga.
Am curatat atit filtrul de scame cit si cel de intrare a apei in masina,am verificat toata instalatia,am adus masina in 0 ,dar nimic,II dau orice program ,incepe splarea dar fara sa-si ia apa,apoi cind mai ramin 11 minute intra iar in avarie.poate fi o problema la electrovalvasau de la panou,nu stiu cum se reseteaza.
Nu ia apa deloc?Nu ai ce sa resetezi,se reseteaza singura cand o opresti. Daca nu ia apa deloc e posibil sa fie blocat presostatul de nivel pe plin asa masina simte ca are apa in ea si porneste direct in program,pe urma la pozitia de stoarcere(11 min) simte ca nu se goleste si intra in avarie,ar mai putea sa fie furtunasul subtire de la presostat infundat,efectul e acelasi.
Nu stiu unde este pozitionat presostatul,deoarece nu mai avem cartea tehnica a masinii,cred ca aveti dreptate,dar ajutati-ma sa-l gasesc.
Ridicati capacul masinii (capacul de deasupra),si veti vedea o piesa rotunda la care vine un furtunas foarte subtire (ca un creion),scoateti furtunasul de pe el si suflati prin el sa nu fie infundat apoi puneti furtunul la loc si incercati masina.Succes.
Dupa multe eforturi ,am dat jos spatele masinii si am miscat furtunasul care venea in presostat,apoi prin partea de sus cu ajutorul unui pai de limonada am suflat pe acest furtunas pina s-a desfundat.Apoi am incercat sa pun un program normal si .............A MERS!!! Multumesc din suflet pentru ajutorul dat.
Ma bucur ca am putut sa va ajut si va felicit ca v-ati descurcat,un an nou fericit.