Masina de spalat WHIRPOOL AWT2284-800

VA SALUT! Am o masina de spalat WHIRPOOL AWT2284-800 cu incarcare pe sus. Masina are 10 ani de cand am cumparat-o de noua fara nici-o reparatie..doar mici reglaje. Acum am observat ca la stoarcere 500-700rot./min. stoarce dar nu le mai stoarce ca lumea, ramane apa in rufe de le storc cu mana, apa in masina nu ramane, numai faptul ca nu le stoarce bine. Am verificat furtunul unde este aceea bila - e curat, am verificat acolo jos frontal unde se aduna scamele - e curat, am desfacut si am verificat in interior in cuva - e curat, am verificat contactele electrice la pompa - sunt perfecte si nu miroase a ars. Unde ma sfatuiti sa mai umblu sau sa verific ??? MULTUMESC! suiram_40 (mess
Salut,masina dvs. cred ca face evacuarea dar nu si stoarcerea.Puneti programatorul pe stoarcere si vedeti daca face centrifugarea,stati langa ea pana se opreste.Daca nu face stoarcerea poate fi de la carbunii motorului sau e apasat butonul de oprire a stoarcerii(cel cu o cuva plina) sau un defect de presostat.
Eu ti-am raspuns in aceeasi zi in care ai postat,imi pare rau ca aici nu ai citit si da sunt foarte multi care nu cauta si deschid discutii in locuri anapoda,ma bucur ca ai rezolvat.
Lucru în România