Masina de spalat Whirlpool

salut!am un whirlpool fl 5105 .in mod normal butonul programatorului se roteste singur dupa terminarea unui ciclu de spalare si trecerea la alt ciclu[limpezire,stoarcere,etc.].dupa trei-patru rotiri butonul se opreste iar masina ramane la acel ciclu pe care il repeta la nesfarsit .daca il 'ajut' cu mana mai trec cateva etape dupa care se opreste din nou. sa fie programatorul?
Nu, nu e programatoru,e defecta rezistenta de incalzire si masina nu incalzeste apa,daca nu incalzeste nu trece mai departe decat daca o pui sa spele cu apa rece.
Buna ziua, Am si eu o whiripool AWE 7727/1 la care butonul programatorului nu se mai poate fixa corect pe pozitia dorita. Puteti sa imi spuneti daca se poate rezolva? Si mai ales Ccum?
E complicat pentru cine nu are experienta,trebuie demontat programatorul de pe masina si de pe programator trebuie demontat selectorul de programe,in interiorul acestuia are un arc cu o bila care il tine pe pozitie,probabil arcul e rupt sau sarit.
Multumesc pentru raspuns. Cunoasteti pe cineva care are experienta in acest domeniu si m-ar putea ajuta? Eu locuiesc in Bucuresti, sector 4.
Eu sunt din TIMIS,nu am cum sa va recomand pe cineva,cautati un service,poate va ajuta ei.
Service-urile autorizate Whirlpool in Bucuresti sunt: Gmb Service Exim 2004 SRL, D&D Own Style Impex SRL, Bernis Serv SRL, Micadan Comexim SRL, Panavideo Electrocasnice SRL, Taurus Viv Comservice SRL. Presupun ca daca le veti cauta pe google, veti gasi si datele de contact ale firmelor de mai sus. Succes!
Linkuri
salut,sunt lix!referitor la problema cu programatorul care nu se mai rotea dupa un timp de la un whirlpool fl 5105 am masurat rezistenta si e buna asta era o cauza data de Electrocasnice.sa fie la placa de baza sau la programator ceva?. masina a mers doar un an [2006]
Este anfundat nivelu de apa