Masina de spalat Whirlpool FL5103

Buna seara, am si eu o problema cu masina de spalat Whirlpool FL5103 nu o pot oprii din miscare la spalare si centrifugare. Adica picioarele ei sunt puse la nivel, dar ea tot se misca daca misc de ea are o mica balansare cand pun mana sus in dreapta si mana jos in stanga si misc de ea se misca putin, iar invers nu prea din ce cauza ar fi, i-am pus si picioruse anti alunecare degeaba, nu e la nivel. Cand face centrifugarea tremura toata. Ce sfaturi imi dati ? Multumesc !
Buna,incercati sa reglati mai meticulos picioarele pana reusiti sa gasiti cea mai buna varianta,nu trebuie sa balanseze sub nici o forma cu mana in nici o directie,daca nu reusiti nicicum verificati telescoapele sa nu fie cumva defecte.
Telescoapele sau Amortizoarele sunt chiar noi schimbate, ca cele vechi au cedat pe rand, pana ajunsesem sa le prind cu sarma otelita, dar provizoriu doar, pana cand am gasit un magazin si le-am schimbat cu unele noi. Degeaba am puso si direct pe gresie si prin acele cauciucuri anti-vibratie degeaba, cand nu se aseaza rufele in cuva de exemplu cand spal o lenjerie de pat, daca nu se aranjeaza fuge dupa loc si loveste caramizile tabla din fata si mi-o deplaseaza de la perete 20 cm si dupa o imping la loc, deja ma enerveaza. Daca misc de cuva spate-infata se misca masina cu totul exact dupa cum misc cuva. Am vazut si eu pe net ca nu se misc deloc la centrifugare la mine tremura am niste SPRAY-uri pe ea fac alea zang-zang. Am pus pe youtube ogramada de clipuri pe Youtube. Va Multumesc pt. raspuns !
Buna.Domnule Stoica ,din ce mi-ati scris acum se impune o intrebare mai delicata.Ati scos suruburile de deblocare la acea masina cand ati instalat-o??? Aveti grija mai ales la cel de sus din spate,e un surub cu cruce negru care prinde cuva de carcasa si trebuie neaparat scos,cititi instructiunile masinii.Succes.
ohoo de cand sunt scoase, pai altfel numai spalam eu 7 ani la ea. Am reglat-o din nou si tot se misca dreapta sus cu stanga jos, dar piciorusele nu fac poc-poc ca si cum ar fi in aer. Nu stiu ce sa ma fac cu ea. O sa filmez si o sa pun pe YouTube sa vedeti dumneavoastra, poate ca asa trebuie sa faca ea, dar ma intreb de ce invers nu se misca stanga sus-dreapta jos se misca f f putin. Multumesc pt raspuns, va SALUT.
Lucru în România