Masina de spalat Whirlpool AWT 5107-1000 A Class

Salut, o masina de spalat Whirlpool AWT 5107-1000 A Class cu incarcare verticala care are urmatorul defect: ajunge sa scoata apa, incearca sa o scoata(iese apa incet si foarte putina) dupa care se opreste; nu evacueaza toata apa si nu poate ajunge la programul de stoarcere.Am curatat filtrele , furtunele, pompa se invarte sacadat cand o misc cu mana, din furtunul gros a venit apa cand l-am desfacut. Poti sa-mi dai te rog o sugestie . Sa fie din programator(ceva condensatori devalorizati)???? Multumesc anticipat
Buna Mateo ,ne intalnim din nou,nu ,defectul nu e in programator si nici altundeva in masina,pompa e defecta si trebuie schimbata,cand are apa in ea nu reuseste sa porneasca la turatie maxima, probabil axul pompei ara joc mare in lagar.
Salut. Ma bucur ca m-ai recunoscut..Asa cum tu ne ajuti cu indicatii pretioase pentru a putea repara masinile de spalat , si eu incerc(cu ajutorul tau)sa-i ajut pe cei apropiati care au probleme cu masinile lor.O sa incerc sa fac o proba cu alta pompa.Te-am intrebat de programator pentru ca masina a fost dusa la un centru de reparatii si cei de acolo au spus ca este programatorul si costa 400 lei(fara a face alte verificari).Dupa ce schimb pompa revin cu amanunte.Inca o data iti multumesc.
Lucru în România