Masina de spalat Whirlpool AWOD 57135

Buna ziua. Am o masina de spalat Whirlpool AWOD 57135, cu vechime de 5 ani. De doua zile a inceput sa faca zgomot, cred ca cuva. Cand se invirte cuva se aude o bataie in spatele cuvei unde cred eu ca se afla rulmentii. Am pus palma in interiorul cuvei exact la mijloc unde este rulmentul , adica rulmentii pt. ca dupa cum stiu doua rulment intra una din fata , una dinspate plus simeringul.... si se simte cum bate daca invirt incet. Nu este lovitura tare dar totusi se simte si se aude. Pana acum nu s-a auzit nimic, a lucrat foarte fin. Nu am folosit numai detergent lichid Perwoll si cu Calgon. Intrebarea mea este : unde pot gasi rulmenti si simering pt. masina mea. Cred ca o pot schimba si eu. Dar nu este tot una ce fel de rulmenti cumpar si ce dimensiune. Nu as demonta numai daca am piesele de schimb. Va rog dati-mi un sfat. Va multumesc.
Acum am dat drumul din nou la masina , si se aude mai tare. Exact asa face ca si la autoturisme cand se strica rulmentul de la roti. Ce sa fac??? De unde sa fac rost de rulmenti si simering??? De unde stiu ce fel de rulmenti si si simering si cu ce dimensiuni i-mi trebuie fara sa o demontez??? Daca o demontez vreau sa si schimb pe loc......deci prima data vreau sa cumpar piesele si dupa aceea sa urmeze demontarea.. Astept raspuns cu nerabdare. Va multumesc.
Buna,rulmentii si simeringul ii gasesti la orice magazin de rulmenti dar trebuie sa vezi mai intai daca cuva masinii e demontabila sau e capsata la cald si nu se poate desface,pana nu desfaci masina nu sti ce rulmenti iti trebuie.Daca e capsata atunci trebuie sa schimbi cuva cu tot.
Lucru în România