Masina de spalat Whirlpool AWO6100 nu mai stoarce

Salutare, masina mea de spalat Whirlpool AWO6100 nu mai stoarce. Asta se intampla ocazional, adica se chinuie sa porneasca pe turatie mare. Se intampla sa porneasca imediat centrifugarea la viteza mare sau uneori sa incerce si 10 min sa porneasca. Am incercat si cu diverse regimuri de turatie si programe diferite si... acelasi lucru. Cand vrea, cand nu vrea. Aveti idee de la ce ar putea fi? Masina nu mai e in garantie si numai deplasarea echipei de service ma costa 50 lei :(
Daca in momentul cand nu executa stoarcerea are apa in cuva aveti probleme cu pompa de evacuare,asa se comporta pompele cand sunt uzate uneori merg uneori nu.Daca nu are apa in cuva si a facut evacuarea aveti probleme cu motorul,simptomul se manifesta cel mai adesea la al doilea program de spalare in aceeasi zi.Pentru prima varianta trebuie schimbata pompa,pentru a doua varianta trebuie verificat motorul si carbunii motorului sau schimbat motorul.
pompa merge, scoate apa
scuze ca nu am mai intrat dar asa cum am spus cred ca ai probleme cu motorul,absoarbe un curent mai mare decat cel normal si intra in functiune protectia.
Lucru în România