Masina de spalat Whirlpool 6th sense nu porneste

Bună seara, după o zi de munca ff ff grea, ajungând acasă zic sa bag o mașină la spălat în timp ce pregătesc masa de seara, când ....stupoare masina mea de spalat whirlpool 6th sense nu porneste, nu își trage apa, menționând că nu da nici o eroare furtunul de apa e curat, robinetul deschis.....care ar putea fi cauza? Masina are 3 luni, menționez că stau la casa și alimentarea cu apa o fac de la pompa, nu este apa curenta.E posibil sa fie presiunea de apa mina și din cauza ăsta sa nu meargă? Am observat ca apa la robinet nu prea avea presiunea obișnuită, eu am doar pompa fără hidrofor, e posibil ca din cauza frigului sa fie presiunea mica și sa nu pornească masina de spalat. ajutati-ma cu un răspuns va rog frumos, o sera Bună va urez multumindu-va anticipat, aaa a afară sunt sub zero grade la observarea anomaliei, help-me plo.
Da ,daca nu aveti presiune de apa masina nu se poate alimenta si nu porneste,da eroare. Ar mai putea fi si vreun furtun inghetat daca e frig sau chiar masina inghetata.
Mulumesc mult ptr răspunsul dvs. Am depistat problema, cred, cum am scris în postul anterior, stau la casă, și ca sa ajut centrala termica folosesc și doua aeroterme destul de mari, ca și putere.Pe scurt...când am oprit aerotermale!!!! masina de spalat CA prin minune a început sa funcționeze corespunzător deci am ajuns la concluzia ca dacă nu are puterea respectiva, peste 165 v tensiune, mașina nu funcționează, multumindu-va pentru răspuns sper ca experiență mea neplăcută sa ajute și alți utilizatori. O seara buna tuturor. O sa va țin la curent ....
Aveti mare grija ca din cauza tensiunii reduse majoritatea masinilor electronice se defecteaza destul de grav si daca cei de la service gasesc aceasta problema nu va acorda garantie.
Mulțumesc frumos pentru sfaturi, o sa fiu atent, oricum mă gândesc sa pun un stabilizator de tensiune pentru toată casa.Mulțumesc încă odată!
Un stabilizator de tensiune pe toata casa nu e posibil,la toata puterea instalata stabilizatorul e mai mare decat o masina de spalat iar costurile sunt enorme,lasati o sesizare la enel,ei ar trebui sa rezolve aceasta problema.Succes.
Lucru în România